Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Φαραζής Β. και Γ.  επισκευές Αντλιών Πετρελαίου - Μπεκ, στο Κορωπί.

Φαραζής Β. και Γ. επισκευές Αντλιών Πετρελαίου - Μπεκ, στο Κορωπί.

Φαραζής Β. και Γ. συνεργείο μπεκ και Βελτιώσεων Εγκεφάλων στο Κορωπί

7 654 Επισκέψεις στο άρθρο

Το συνεργειο του Βαγγέλη και Γιώργου Φαραζή στο Κορωπί λειτουργεί εδώ και 50 χρονία προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Στις εγκαταστάσεις τους, έκτασης 220 τ.μ., εξειδικεύονται στην συντήρηση και επισκευές αντλίων μπεκ, τουρμπινών και στις βελτιώσεις εγκεφάλων με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουν.

Το συνεργειο του Βαγγέλη και Γιώργου Φαραζή στο Κορωπί λειτουργεί εδώ και 50 χρονία προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Στις εγκαταστάσεις τους, έκτασης 220 τ.μ., εξειδικεύονται στην συντήρηση και επισκευές αντλίων μπεκ, τουρμπινών και στις βελτιώσεις εγκεφάλων με την βοήθεια του σύγχρονου εξοπλισμού που διαθέτουν. Βασικό πλεονέκτημα του συνεργείου Φαραζή είναι η άμεση εξυπηρέτηση τόσο για ι.χ., vanette, van, φορτηγά όσο και για εταιρικούς στόλους.

Κοινοποίησέ το »
Οι πελάτες φθάνοντας στο συνεργείο , ενημερώνονται διεξοδικά για τις εργασίες που χρειάζεται το όχημα τους καθώς και για όλες τις εναλλακτικές λύσεις που ενδεχομένως υπάρχουν. Με αμεσότητα, "καθαρά λόγια" και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις!

Όμως δεν είναι μόνο τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που κάνουν το συνεργείο Φαραζή να ξεχωρίζει. Έχοντας επενδύσει χρόνια στο ανθρώπινο δυναμικό του, διαθέτει μηχανικούς άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους, οι οποίοι δίνουν την κατάλληλη λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσετε με το σύστημα τροφοδοσίας.Η συνεχής ενημέρωσή τους , σε συνδυασμό με  τα σεμινάρια που παρακολουθούν  σε εξειδικευμένα συστήματα , τους καθιστούν έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των νέων τεχνολογιών και εσάς πιο σίγουρους, για να εμπιστευτείτε το όχημά σας.

Μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Β. και Γ. Φαραζής:
  • Διάγνωση βλαβών
  • Μηχανήματα ηλεκτρονικής ζυγοστάθμισης  turbo και τόρνους μηχανουργείου.
  • Μεγάλη γκάμα αντλιών ,μπεκ και τουρμπινών
  • Επισκευαστικές λύσεις ανάλογα με την παλαιότητα του οχήματος
  • Συσκευές ζυγοστάθμισης τουρμπινών

Κοινοποίησέ το »