Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
ILEP κλιματιστικά στην Νέα Κηφισιά

ILEP κλιματιστικά στην Νέα Κηφισιά

13 982 Επισκέψεις στο άρθρο

ILEP κλιματιστικά στην Νέα Κηφισιά. Σύστημα αποστείρωσης Saniclimafilter της Autoclima για εξατμιστές μίνι βαν & ασθενοφόρων από την ILEP S.A. δοκιμασμένο πειραματικά σε εργαστήριο με θεαματικά αποτελέσματα

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Το πρωτοποριακό φίλτρο – αποστειρωτής του οίκου Autoclima Ιταλίας λειτουργεί χρησιμοποιώντας την αρχή της φωτοκατάλυσης. Το σύστημα αυτό επιτρέπει σε οχήματα στα οποία είναι υψίστης σημασίας ο αέρας να είναι αποστειρωμένος, να μεταφέρουν άτομα ή και προϊόντα σε ένα περιβάλλον απόλυτα καθαρό από τα βακτήρια. Αφαιρούνται δηλαδή οι παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν μόλυνση μεταξύ ανθρώπων, μεταξύ ανθρώπων και ζώων ή και μεταξύ ζώων.

Έκτος από την αποστειρωτική του ιδιότητα, εξουδετερώνει και όλες τις ανεπιθύμητες οσμές, όπως για παράδειγμα από φρέσκα ψάρια, τυροκομικά είδη, αλλαντικά κλπ. Αποτελεί λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το σύστημα HACCP ή για αυτές που επιθυμούν να λάβουν αυτήν την πιστοποίηση.

Ως εκ τούτου το φίλτρο αυτό είναι ένα ιδανικό συμπληρωματικό στοιχείο του συστήματος κλιματισμού για τον χώρο υγιεινής των ασθενοφόρων, για την μεταφορά φαρμάκων, ζώων (ζωντανών ή νεκρών), ανθρώπων ή και προϊόντων που είναι απαραίτητο να μετακινηθούν υπό ένα υγιές περιβάλλον.

Η φωτοκατάλυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο μία δραστική ουσία η οποία βρίσκεται στην επιφάνεια του φίλτρου και ονομάζεται φωτοκαταλύτης αντιδρά με τα ηλεκτρόνια τα οποία παράγονται από την φωτεινή ενέργεια LED φωτός το οποίο τοποθετείται στα πλαϊνά του εξατμιστή και σε συνδυασμό με την υγρασία που εμπεριέχει ο εξωτερικός αέρας που εισέρχεται στο φίλτρο, έχει ως αποτέλεσμα να αποσυντίθενται οι οργανικοί και ανόργανοι ρύποι του αέρα και ως εκ τούτου να μειώνεται ο πληθυσμός των βακτηρίων.

Κοινοποίησέ το »


Η πείρα της ILEP στα ψυκτικά μηχανήματα & κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης

Το σύστημα αποστείρωσης Saniclimafilter έχει δοκιμαστεί πειραματικά στο εργαστήριο με θεαματικά αποτελέσματα. Η δοκιμή έγινε χρησιμοποιώντας εξατμιστή ψύξης αλλά και θέρμανσης της Autoclima με ψυκτική δυνατότητα 6 kW. 

Τα χαρακτηριστικά του συστήματος αποστείρωσης Saniclimafilter για εξατμιστές κλιματιστικών:

  • Εύχρηστο: Λευτουργεί απευθείας όποτε μπαίνει σε λειτουργία το κλιματιστικό
  • Κατανάλωσης ρεύματος: 150 mA
  • Τάση τροφοδοσίας: 12V
  • Εγγυημένη διάρκεια ζωής: 40.000 ώρες λειτουργίας


Τοποθέτηση κλιματιστικού σε Mercedes - Benz Sprinter από την ILEP S.A.
 


 

Η ILEP S.A. είναι η μεγαλύτερη κάθετη μονάδα κλιματισμού αυτοκινούμενων οχημάτων στην Ελλάδα και εδώ και 34 χρόνια προσφέρει σταθερά ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα του κλιματισμού οχημάτων και στην ψύξη μεταφορών. Η πείρα στα ψυκτικά μηχανήματα και κλιματιστικά εγγυάται την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης με πιστοποιημένες διαδικασίες κατά ISO 9001:2015 με στόχο την διαρκή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών, προσφέροντας τις οικονομικά βέλτιστες λύσεις στις απαιτήσεις μεταφοράς και συντήρησης. Είναι οι top expert στον κλιματισμό και στην ψύξη μεταφορών!

 

Κοινοποίησέ το »