Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech

    Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech

    53.051 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2024)

    Επαγγελματικό συνεργείο κλιματιστικών αυτοκινήτων. Ο λόγος που δεν έβγαινε κρύος αέρας από το κλιματιστικό του αυτοκινήτου μου βρέθηκε σε χρόνο μηδέν. Μπορώ να προτείνω αυτό το συνεργείο σε όποιον έχει προβλήματα με τον κλιματισμό του αχήματός του χωρίς δισταγμό. Είναι ειδικοί στον τομέα τους.
     
    Ο λόγος που είναι κορυφαίος δεν είναι τυχαίος , είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος που έχει γνώση πάνω στο αντικείμενο του, επίσης δεν είναι απατεώνας και θα σου κάνει την δουλειά χωρίς να σου αλλάξει πράγματα που δεν χρειάζονται, είναι κορυφαίος πραγματικά, μακάρι να ήταν όλοι τόσο σωστοί.
     
    Γνωστές του αντικειμένου... Πολύ καλή δουλειά ξέρουν τι κάνουν κ τι λένε. Κανονικές τιμές κ πολύ δουλειά. Καλό είναι να κλείνετε ραντεβού. Το προσωπικό είναι άκρως εξυπηρετικοί
     
    Ο καλύτερος στο είδος του!!! Γνώστης σπουδαγμένος όχι «κατσαβιδάς» της παλιάς σχολής. Καλές τιμές και η δουλειά πολύ επιμελημένη. Ίσως ένας μεγαλύτερος πιο άνετος χώρος βοηθούσε.
     
    Εξαιρετικοί επαγγελματίες, φιλική αντιμετώπιση και πάνω από όλα σωστοί όσον αφορά τη διάγνωση. Έχω ένα Mercedes Vito μοντ 2014 αν τους είχα γνωρίσει στην αρχή του καλοκαιριού θα είχα γλυτώσει χρήμα και πίκρα. Τώρα πια ξέρω, που θα φτιάξω άμεσα και οικονομικά, το αυτοκίνητο μου. Τους ευχαριστώ πολύ και τους εύχομαι καλές δουλειές!!!
     
    Ύστερα από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα για servise του a/c. Γνώστες του αντικειμένου, εξυπηρετικότατοι από τους τεχνικούς μέχρι και τις κοπέλες στο γραφείο. Τιμές πολύ καλές. Προτείνεται…
     
    Επαγγελματισμός… Τα παιδιά από την εξυπηρέτηση πελατών έως και τους μαστόρους είναι εξαιρετικοί, με γνώσεις στο αντικείμενο!
     
    Πόλη καλή εξυπηρέτηση για μια ακόμα φορά. Λογικές τιμές και σωστή εργασία. Πολύ καλή εξυπηρέτηση και από τις κοπέλες στο γραφείο.
     
    Πάω στο συνεργείο, τους αφήνω το αυτοκίνητο. Με παίρνουν μετά από 3 μισή ώρες, ότι το αμάξι είναι έτοιμο. Πάω το παίρνω. Το αμάξι έφτυνε παγάκια. Σε κάποιες κακοτεχνίες που είχα κάνει όταν άλλαξα τους ιμάντες με συμβούλεψε ο κύριος Θεόδωρος πως θα τις διορθώσω. Το τελευταίο που μου άρεσε όταν έφυγα ήταν που είχαμε συζήτηση περί μεταχειρισμένων ανταλλακτικών. Μια κουβέντα είπε «Στο μαγαζί μου δεν περνάνε ούτε απέξω τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά». Τον αγάπησα. Πήγα συστημένος και θα συστήσω και αλλά άτομα.
     
    Πρόκειται για ένα συνεργείο πρότυπο το οποίο εξειδικεύεται στο συγκεκριμένο αντικείμενο. `Aριστη διάγνωση της βλάβης, άριστη εγγυημένη επισκευή και σεβασμός στον πελάτη. Έχω πάει κ τα δύο αυτοκίνητα της οικογένειας μιας κ σε μαστόρια που τα κάνουν όλα δεν έβρισκα φως, και ξεμπέρδεψα. Οι τιμές είναι πολύ καλές για την εκάστοτε εργασία, κ αν μάλιστα προκύψει εκ νέου κάποιο θέμα στον κλιματιστικό, όχι απαραίτητα στην επισκευή που κάνατε, η επαναπλήρωση φρέον χρεώνεται στη μισή τιμή. Τους καλοκαιρινούς μήνες απαιτείται ραντεβού κ υπομονή λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας.
     
    Το συγκεκριμένο συνεργείο κλιματιστικών αυτοκινήτων με καρδιά του τον κ. Θεόδωρο (ιδιοκτήτης) είναι ο ορισμός του σωστού επαγγελματία, σε όλα τα επίπεδα.
    Γνώση του αντικειμένου, οργάνωση, αξιοπιστία. Η εικόνα που αντικρίζει κανείς, επισκεπτόμενος το συνεργείο, είναι επιβεβαιωτική των παραπάνω.

    Σελίδα 1Νέα έδρα – Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης από την ILEP!
    Σελίδα 2Υπηρεσία με σύστημα αποστείρωσης (Saniclimafilter της Autoclima)
    Σελίδα 3Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech
    ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS