Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Υπηρεσία με σύστημα αποστείρωσης (Saniclimafilter της Autoclima)

    Υπηρεσία με σύστημα αποστείρωσης (Saniclimafilter της Autoclima)

    53.047 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2024)

    Μεταξύ των υπηρεσιών της ILEP-CryoTech περιλαμβάνεται και η διάθεση του πρωτοποριακού φίλτρου (αποστειρωτής) του οίκου Autoclima Ιταλίας!

    Να πούμε ότι το φίλτρο αυτό λειτουργεί χρησιμοποιώντας την αρχή της φωτοκατάλυσης. Επιτρέπει σε οχήματα στα οποία είναι απαραίτητο, ο αέρας να είναι αποστειρωμένος, να μεταφέρουν άτομα ή και προϊόντα σε ένα περιβάλλον απόλυτα καθαρό από τα βακτήρια
    Σημειώστε ότι το φίλτρο αυτό, εκτός από την αποστειρωτική του ιδιότητα, εξουδετερώνει και όλες τις ανεπιθύμητες οσμές, όπως π.χ. οσμές από φρέσκα ψάρια, τυροκομικά είδη, αλλαντικά κλπ. Αποτελεί λοιπόν αναπόσπαστο κομμάτι για τις επιχειρήσεις που εφαρμόζουν το σύστημα HACCP ή για αυτές που επιθυμούν να λάβουν αυτήν την πιστοποίηση.

    Ως εκ τούτου το φίλτρο αυτό είναι ένα ιδανικό συμπληρωματικό στοιχείο του συστήματος κλιματισμού για τον χώρο υγιεινής των ασθενοφόρων, για την μεταφορά φαρμάκων, ζώων (ζωντανών ή νεκρών), ανθρώπων ή και προϊόντων που είναι απαραίτητο να μετακινηθούν σε ένα υγιές περιβάλλον.

    Σημειώστε ότι, το σύστημα αποστείρωσης Saniclimafilter έχει δοκιμαστεί πειραματικά στο εργαστήριο με θεαματικά αποτελέσματα. Η δοκιμή έγινε χρησιμοποιώντας εξατμιστή ψύξης αλλά και θέρμανσης της Autoclima με ψυκτική δυνατότητα 6 kW. 

    Τα χαρακτηριστικά του συστήματος αποστείρωσης Saniclimafilter για εξατμιστές κλιματιστικών είναι τα εξής:
    -Λειτουργεί απευθείας όποτε μπαίνει σε λειτουργία το κλιματιστικό (εύχρηστο)
    -Κατανάλωση ρεύματος: 
    150 mA
    -Τάση τροφοδοσίας: 12V
    -Εγγυημένη διάρκεια ζωής: 40.000 ώρες λειτουργίας
    Πως λειτουργεί η φωτοκατάλυση;

    Η φωτοκατάλυση είναι ένα φυσικό φαινόμενο στο οποίο μία δραστική ουσία η οποία βρίσκεται στην επιφάνεια του φίλτρου και ονομάζεται φωτοκαταλύτης αντιδρά με τα ηλεκτρόνια τα οποία παράγονται από την φωτεινή ενέργεια LED φωτός το οποίο τοποθετείται στα πλαϊνά του εξατμιστή και σε συνδυασμό με την υγρασία που εμπεριέχει ο εξωτερικός αέρας που εισέρχεται στο φίλτρο, έχει ως αποτέλεσμα να αποσυντίθενται οι οργανικοί και ανόργανοι ρύποι του αέρα και ως εκ τούτου να μειώνεται ο πληθυσμός των βακτηρίων.

    Σελίδα 1Νέα έδρα – Νέες δυνατότητες εξυπηρέτησης από την ILEP!
    Σελίδα 2Υπηρεσία με σύστημα αποστείρωσης (Saniclimafilter της Autoclima)
    Σελίδα 3Τι λένε οι πελάτες που εξυπηρετήθηκαν από την ILEP – Cryotech
    ILEP