Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τσαγκρίδης Ιωάννης: Έλεγχος και επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων

Τσαγκρίδης Ιωάννης: Έλεγχος και επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων

10.683 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2024)

- Παρέχει υπηρεσίες service ψυκτικών μηχανημάτων
- Εξειδικεύεται στα μηχανήματα των CARRIER, ZANETI, THERMO KING
- Διαθέτει και ευρεία γκάμα ανταλλακτικών
- Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στον Ασπρόπυργο

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Ψυκτικά μηχανήματα, Τι να προσέχετε:

Κατά την μεταφορά ορισμένων προϊόντων, όπως για παράδειγμα είναι τα φρέσκα τρόφιμα, απαιτούνται χαμηλές θερμοκρασίες στον θάλαμο αποθήκευσης για να μην χαλάσει το προϊόν. Εκεί είναι που έρχεται το ψυκτικό μηχάνημα: Ο επαγγελματίας οδηγός το ενεργοποιεί πριν την εκφόρτωση για να κατέβει η θερμοκρασία του θαλάμου και το κρατάει αναμμένο καθ' όλη την διάρκεια της διανομής. Είναι ένα μηχάνημα κομβικής σημασίας για όσους ασχολούνται με τις μεταφορές αυτών που ονομάζονται «ευπαθή» προϊόντα. 

Όπως, όμως, και κάθε εξάρτημα του οχήματος, έτσι και το ψυκτικό μηχάνημα χρειάζεται συντήρηση για να λειτουργεί σωστά. Κανόνας νούμερο ένα, είναι ο προληπτικός έλεγχος. Αν προλάβετε το πρόβλημα, θα γλιτώσετε λεφτά. Αυτά είναι τα τρία βασικά που πρέπει να προσέχετε για να μην χαλάσει το ψυκτικό σας μηχάνημα:

- Το μηχάνημα να μην λειτουργεί με βουλωμένο φίλτρο, γιατί ζορίζεται ο συμπιεστής και του προκαλεί φθορά.
- Να μην λειτουργεί με μειωμένη ποσότητα ψυκτικού μέσου, ειδάλλως ο συμπιεστής δεν θα λιπαίνεται επαρκώς και άρα πάλι, θα προκληθεί φθορά.
- Τέλος, να μην είναι βουλωμένος ο συμπυκνωτής, πράγμα που θα ανέβαζε την θερμοκρασία στον συμπιεστή και θα προκαλούσε βλάβη.

«Τσαγκρίδης Ιωάννης» - 3 δεκαετίες εξειδίκευση στον έλεγχο και την επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων

Αν λοιπόν είστε επαγγελματίας οδηγός και μεταφέρετε ευπαθή προϊόντα με ψυκτικό μηχάνημα στο επαγγελματικό σας υπάρχει μια εταιρία Pro Specialist που ειδικεύεται στον έλεγχο, την συντήρηση και την επισκευή ψυκτικών μηχανημάτων. Μιλάμε για το συνεργείο «Τσαγκρίδης Ιωάννης», με έδρα τον Ασπρόπυργο και εμπειρία 3 δεκαετιών σε ότι αφορά τα ψυκτικά μηχανήματα των επαγγελματικών οχημάτων.

Διαθέτει εγκαταστάσεις ικανές να εξυπηρετήσουν πολλά οχήματα ταυτόχρονα που σημαίνει πως η εξυπηρέτηση σας θα είναι άμεση, ενώ διαθέτει και μια ευρεία γκάμα ανταλλακτικών για να διορθώσει οποιοδήποτε εμφανίσει το ψυκτικό σας  μηχάνημα και όλα σε προσιτές τιμές.

Η εταιρία ειδικεύεται στα μηχανήματα των CARRIER, ZANETI και THERMO KING.

Υπηρεσίες της εταιρίας

Προληπτικός έλεγχος:
Οι τεχνικοί της εταιρίας εκτελούν προγραμματισμένες συντηρήσεις και ελέγχους για την πρόληψη πιθανών βλαβών. Όπως είπαμε η σωστή πρόληψη μπορεί να σας γλιτώσει λεφτά...

Επισκευή & Ανταλλακτικά:
Αν το ψυκτικό μηχάνημα έχει ήδη υποστεί βλάβη το συνεργείο διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία και απαραίτητα ανταλλακτικά για να διαγνώσουν και να επισκευάσουν την βλάβη.