Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ανέβασε επίπεδο τις επιδόσεις του επαγγελματικού σου

Ανέβασε επίπεδο τις επιδόσεις του επαγγελματικού σου

1.330 Επισκέψεις στο άρθρο

Tuning on Road: βελτιώσεις εγκεφάλων σε ανταγωνιστικές τιμές

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η Tuning On Road είναι μια ελληνική εταιρεία με εξειδικευμένο και τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, που έχει πάθος για το αυτοκίνητο, πάθος για να βελτιώσει και να παραδώσει την υψηλότερη ποιότητα και απόδοση της επιλογής και της επιθυμίας σας στο όχημα σας.

Κοινοποίησέ το »

Αντιπροσωπεύοντας αποκλειστικά σε Ελλάδα και Αλβανία τον όμιλο TOP GEAR που εδρεύει στην Μεγάλη Βρετανία και έχει αντιπροσώπους σε όλο τον κόσμο, διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να προγραμματίσει σχεδόν όλα τα οχήματα της αγοράς. Η Tuning On Road είναι σε θέση να αναβαθμίσει κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου και υγραερίου για όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα.

 Στην Tuning On Road χρησιμοποιούνται τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για τις αναβαθμίσεις των οχημάτων σας έχοντας ως βασικό μας γνώμονα την αξιόπιστη και απροβλημάτιστη λειτουργία. Δεν χρησιμοποιούνται τσιπάκια (chip) ή παράλληλους εγκέφαλους. Μέσω της θύρας διάγνωσης (OBD) διαβάζονται τα δεδομένα  του εγκέφαλου του κάθε οχήματος και με βάση τις επιλογές του κάθε πελάτη και των δυνατοτήτων του κάθε οχήματος φορτώνεται το αντίστοιχο λογισμικό. Στόχος είναι η μείωση της κατανάλωσης και η αύξηση της ιπποδύναμης.

 Τα προγράμματα αναβάθμισής είναι εγγυημένα και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζεται τίποτα στο όχημα. Παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας εφόρου ζωής.
 

Κοινοποίησέ το »