Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Βάλε ελαστικά της West Lake!

Βάλε ελαστικά της West Lake!

1.767 Επισκέψεις στο άρθρο

““Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και ελαστικών στην Ελλάδα.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ Κ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

Εδώ και δεκαετίες “Η ΔΗΜΗΤΡΑ” Α.Ε. κατέχει σημαντική θέση στον τομέα της εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων και ελαστικών στην Ελλάδα.

Κοινοποίησέ το »


Δοκιμάστε TΩΡΑ την σειρά επιβατικών και 4x4 ελαστικών West Lake. Χρησιμοποιώντας τα ελαστικά West Lake, έχετε τη δυνατότητα για :
  • Μία άνετη και ασφαλή οδήγηση, εξαιτίας της σύγχρονης σχεδίασης πέλματος που προσφέρει χαμηλό θόρυβο και εξαιρετική αποστράγγιση νερού
  • Η τεχνολογία SILICA TECH εξασφαλίζει χαμηλή αντίσταση κύλισης και οικονομία καυσίμου. Επιπλέον  προσφέρει άριστη πρόσφυση σε υγρό οδόστρωμα, εξασφαλίζοντας έτσι ελάχιστη απόσταση φρεναρίσματος
  • Η ενισχυμένη πλευρά των ελαστικών εγγυάται άριστο χειρισμό σε οποιαδήποτε συνθήκη οδήγησης
  • Ο σχεδιασμός των γωνιών στις αυλακώσεις των ελαστικών παρέχει άριστο χειρισμό τιμονιού , τόσο στη πορεία όσο και στις αλλαγές κατεύθυνσης (στροφές) του οχήματος
Υπηρεσίες
  • Τρακτέρ νέα και μεταχειρισμένα
  • Ελαστικά αγροτικών, επιβατικών, 4x4, φορτηγών-λεωφορείων, βιομηχανικών και χωματουργικών οχημάτων
  • Λιπαντικά
  • Γνήσια & Φθηνά Ανταλλακτικά - "Η ΔΗΜΗΤΡΑ" Α.Ε.  διαθέτει 2 αποθήκες ανταλλακτικών, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με πάνω από 25.000 είδη ανταλλακτικών! Όλα τα ανταλλακτικά που διατίθενται, είναι 100% γνήσια, με την  αυθεντική εργοστασιακή εγγύηση, συσκευασία και ετικετοποίηση!
  • Τεχνική Υποστήριξη - Η άριστη τεχνική υποστήριξη των πελατών είναι πάγια προτεραιότητα της “ΔΗΜΗΤΡΑ” ΑΕ, ώστε να  εξασφαλίζεται η εμπιστοσύνη αυτών που την επιλέγουν. Η εταιρεία μέσω σεμιναρίων και συνεχούς εκπαίδευσης ( Ελλάδα και εξωτερικό), προσφέρει στο προσωπικό της και στο δίκτυο των αντιπροσώπων, άριστη τεχνογνωσία, με σκοπό την επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος των μηχανημάτων.

Με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ άξιες προσοχής!

Συνεργάτες σε όλοι την Ελλάδα!

Η εξυπηρέτηση σας, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα!

Με την δυνατότητα άμεσης αποστολής μεγάλης γκάμας  προιόντων, μέσα σε μια ημέρα, ο στόχος μας είναι να επιστρέψετε στην εργασία σας το συντομότερο δυνατόν.
.

Κοινοποίησέ το »