Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εγγυημένα ανταλλακτικά για το επαγγελματικό σου

Εγγυημένα ανταλλακτικά για το επαγγελματικό σου

1.742 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται από το 1968 στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξειδικεύεται σε δυο αντικείμενα. Γνωρίστε τους!

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται από το 1968 στο χώρο των ανταλλακτικών επαγγελματικών οχημάτων και εξειδικεύεται σε δυο αντικείμενα.

Το ένα τμήμα της εταιρείας ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ κατέχει πρωταρχική θέση στο χώρο των ανταλλακτικών IVECO (Φορτηγών, λεωφορείων και βιομηχανικών εφαρμογών) ενώ το δεύτερο πρωτοστατεί στο χώρο των ανταλλακτικών συστήματος ανάρτησης για όλους τους κατασκευαστές φορτηγών, λεωφορείων, trailer.

Κοινοποίησέ το »

Με συνεχή ανάπτυξη και διαρκή ενημέρωση του αποθέματος της, η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ διατηρεί την θέση της στην αγορά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο πελατοκεντρικός τρόπος λειτουργίας της εταιρείας, τους οδήγησε στην δημιουργία ενός νέου καταστήματος εμπορίας φορτηγών IVECO καινούργιων και μεταχειρισμένων ώστε να έχουν τις καλύτερες δυνατές παρεχόμενες υπηρεσίες προς του υφιστάμενους αλλά και μελλοντικούς πελάτες.

Η IVECO πρόκειται για έναν από του ποιο ραγδαία αναπτυσσόμενους κατασκευαστές φορτηγών με την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων η οποία ξεκινάει από ελαφρά φορτηγά 3,2 τόνων και φτάνει έως και ελκυστήρες ειδικών μεταφορών. Η εταιρία μας γνωρίζοντας και κατανοώντας το γεγονός ότι ένα επαγγελματικό φορτηγό είναι το εργαλείο εκπόνησης του εκάστοτε μεταφορικού έργου  και να κινητοποίηση του προκαλεί πολλαπλές απώλειες. Για το λόγω αυτό προσπαθούμε καθημερινά να ενημερώνουμε το απόθεμα μας και να έχουμε σαν πρωταρχικό μας στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει για την άμεση εξυπηρέτηση σας και την αποφυγή άσκοπων κοστολογίων. 

Ενδιαφέρεστε για ανταλλακτικά IVECO ή ανταλλακτικά συστήματος ανάρτησης επαγγελματικού οχήματος; Στείλτε τώρα το μοντέλο ή τον τύπο που σε ενδιαφέρει στην εταιρεία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ  και θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σου.

Αγοράστε το μεταχειρισμένο σας φορτηγό IVECO απο την εταιρεία ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ και επωφεληθείτε απο τις ειδικές εκπτώσεις σε όλα τα ανταλλακτικά IVECO.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕΒΕ
Διεύθυνση: Σπύρου Πάτση, Αθήνα
Τηλέφωνα: 210 3477482-4

Κοινοποίησέ το »