Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εξαιρετικά λιπαντικά για τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα!

Εξαιρετικά λιπαντικά για τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα!

1.281 Επισκέψεις στο άρθρο

ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ: λιπαντικά PETRONAS Syntium, αποτέλεσμα εξελιγμένης έρευνας της Petronas Lubricants, επίσημου συνεργάτη τεχνολογίας της ομάδας Mercedes AMG PETRONAS Formula One.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ παρουσιάζει την σειρά λιπαντικών PETRONAS Syntium, αποτέλεσμα εξελιγμένης έρευνας της Petronas Lubricants που είναι ο επίσημος συνεργάτης τεχνολογίας της ομάδας Mercedes AMG PETRONAS Formula One. Είναι κατασκευασμένα να υπερκαλύπτουν τις αυστηρότερες προδιαγραφές των κατασκευαστών ώστε να ανταπεξέρχονται στις προκλήσεις των πιο απαιτητικών διαδρομών και των πιο δύσκολων συνθηκών οδήγησης.

Κοινοποίησέ το »


Τα λιπαντικά PETRONAS Syntium με τη νέα εξελιγμένη σύνθεση Cool Tech καταπολεμούν αποτελεσματικά τη μεγάλη αύξηση της θερμοκρασίας του κινητήρα. Η φόρμουλα CoolTech στοχεύει στις καίριες ζώνες θερμότητας του κινητήρα ελαττώνοντας και ελέγχοντας τις θερμοκρασίες, προστατεύοντας τα σημαντικά μηχανικά του μέρη από φθορά και βλάβη, συντελώντας έτσι στη βέλτιστη λειτουργία του.

Μεταξύ άλλων ξεχωρίζει το PETRONAS Syntium 800 EU 10W-40. Το λιπαντικό με σύνθεση Cool Tech συνιστάται για χρήση σε συμβατικά και νέας γενιάς επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα, που έχουν κινητήρες με συστήματα ψεκασμού, πολλαπλών βαλβίδων, στροβιλοσυμπιεστών ή υπερσυμπιεστών και λειτουργούν υπό ακραίες συνθήκες.

Κοινοποίησέ το »