Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Η Castrol φροντίζει τον κινητήρα σας

Η Castrol φροντίζει τον κινητήρα σας

1.954 Επισκέψεις στο άρθρο

Με δύο κορυφαία λιπαντικά

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Με πολυετή και διεθνώς αναγνωρισμένη εμπειρία στην κατασκευή, διανομή και εμπορία λιπαντικών και γράσων υψηλής τεχνολογίας, η Castrol κατασκευάζει λιπαντικά για όλες σχεδόν τις εφαρμογές. ΟΛΑ τα προϊόντα Castrol έχουν ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ και πληρούν τις τοπικές απαιτήσεις σε ΟΛΕΣ τις αγορές που κυκλοφορούν! ¶λλωστε δεν είναι τυχαίο ότι συνεργάζεται με κατασκευαστές όπως: AudiFordMANHondaJLRVolvoSeatSkodaTata και Volkswagen, οι οποίοι συνιστούν τα προϊόντα της ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ για τα νέα μοντέλα τους.

Κοινοποίησέ το »

 
Όσον αφορά τα επαγγελματικά η Catrol έχει δημιοργήσει το Castrol Vecton και  το Castrol CRB, τα οποία υπόσχονται την αξιόπιστη λίπναση του κινητήρα σας.

Αναλυτικότερα το Castrol Vecton διαθέτει System Pro Technology, η οποία αποτρέπει τη διάσπαση του λιπαντικού βοηθώντας στον έλεγχο της οξείδωσης, τη μείωση των εναποθέσεων, την εξουδετέρωση των βλαβερών οξέων και την προσαρμογή σε υψηλότερες θερμοκρασίες, διατηρώντας το ιξώδες. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να παρατείνεται η διάρκειας ζωής του.

Από την άλλη το Castrol CRB διαθέτει DuraShield Boosters, τα οποία εμποδίζουν την συσσώρευση σωαμτιδίων αιθάλης, με αποτέλεσμα να μην εκτοπίζεται το λιπαντικό στις κινούμενες επιφάνειες, μειώνοντας έτσι την επαφή μεταξύ των μετάλλων. Παράλληλα το νέο αυτό λιπαντικό παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα στις κινούμενες μεταλλικές επιφάνειες, που εμποδίζει τη διάσπαση ακόμα και υπό δύσκολες συνθήκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Castrol τώρα!
 

Κοινοποίησέ το »