Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κορυφαία ανταλλακτικά για φορτηγά και όχι μόνο

Κορυφαία ανταλλακτικά για φορτηγά και όχι μόνο

2.397 Επισκέψεις στο άρθρο

Camion Τσολακίδης ΑΕ: Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών για το φορτηγό, το ρυμουλκούμενο, το λεωφορείο καθώς και για το επιβατικό όχημα. `Αριστη τεχνική υποστήριξη από άρτια καταρτισμένους τεχνικούς.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Η CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ είναι εταιρεία εισαγωγής και εμπορίας ανταλλακτικών φορτηγών και ρυμουλκούμενων οχημάτων με εξειδίκευση στα συστήματα αερόφρενων. Διακρίνεται για την εμπειρία δεκαετιών καθώς και το πάθος για το φορτηγό και το ρυμουλκούμενο όχημα.

Κοινοποίησέ το »


Γνωρίζοντας ότι η επιτυχία της εξαρτάται από την επιτυχία των πελατών της, προσφέρονται συνεχώς λύσεις που ανταποκρίνονται στις αυξανόμενες ανάγκες του επαγγελματία.

Η εξασφάλιση της αποτελεσματικότητας, της αξιοπιστίας και της πολύ καλής σχέσης κόστους-ποιότητας είναι η πρώτη προτεραιότητά. Σήμερα περισσότερο από ποτέ είναι ολοφάνερη η ανάγκη για χαμηλό κόστος. Σε αυτή ακριβώς την ανάγκη ανταποκρίνεται επιτυχώς χωρίς όμως να παραβλέπονται στο ελάχιστο οι κανόνες και τις προδιαγραφές που εγγυώνται την ασφάλεια των οχημάτων.

Από το 2011 η εταιρεία επεκτάθηκε με ένα νέο τμήμα που αφορά στο εμπόριο ανταλλακτικών επιβατικών αυτοκινήτων.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Κύριο μέλημά της CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ είναι η φροντίδα των πελατών και η εξεύρεση λύσεων προκειμένου και οι ίδιοι να διαπρέψουν στη δουλειά τους. Για το λόγο αυτό έχουν αναπτύξει ένα δίκτυο τεχνικής υποστήριξης που απαρτίζεται από άριστα εκπαιδευμένους μηχανολόγους. Καθημερινά οι τεχνικοί είτε με τηλεφωνική επικοινωνία είτε με επιτόπια παρουσία στους χώρους επισκευής οχημάτων εντοπίζουν και αντιμετωπίζουν βλάβες και γενικότερα διευθετούν προβλήματα που άπτονται τεχνικών θεμάτων.
Το τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ είναι στη διάθεσή σας στα τηλέφωνα 2105150941-2 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 - 16.00

CAMION ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΑΕ
Καλέστε: 2105150941
Δείτε:   www.camion.gr/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/pages/category/Personal-Blog/Camion-Tsolakidis-SA-917125005108157/
 

Κοινοποίησέ το »