Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Κορυφαία συντήρηση και επισκευή συστημάτων φρένων

Κορυφαία συντήρηση και επισκευή συστημάτων φρένων

1.461 Επισκέψεις στο άρθρο

Rouvelas Brakes: άριστες υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία Ρουβέλας ιδρύθηκε το 1967 από το Σωτήρη Ρουβέλα, με αντικείμενο την συντήρηση & επισκευή συστημάτων φρένων αυτοκινήτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με στόχο την απόλυτη ασφάλεια.

Κοινοποίησέ το »

Από τότε, δημιουργούνται με τους πελάτες σχέσεις εμπιστοσύνης, αφού η συντήρηση του συστήματος φρένων έχει να κάνει άμεσα με τη δική σας ασφάλεια αλλά και αυτή των αγαπημένων σας προσώπων.

Χρησιμοποιώντας μόνο ανταλλακτικά πιστοποιημένης ποιότητας & αξιοπιστίας και με προσοχή στην λεπτομέρεια, εξασφαλίζεται η σωστή & ασφαλής λειτουργία του συστήματος φρένων του αυτοκινήτου σας, πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κάθε κατασκευαστή.

Το προσωπικό παρακολουθεί διαρκώς τις τεχνολογικές εξελίξεις, επενδύοντας σε ειδικά εργαλεία και σε συνεχείς ενημερώσεις λογισμικού διάγνωσης βλαβών & ειδικών λειτουργιών κάθε αυτοκινήτου, καθώς και σε εκπαίδευση (τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε εργοστάσια σχεδιασμού & κατασκευής συστημάτων & ανταλλακτικών φρένων), ώστε να αντιμετωπίζονται με επιτυχία και ταχύτητα οι βλάβες.

Συντηρούνται σωστά τα πιο σύγχρονα αυτοκίνητα, εξοπλισμένα με συστήματα αντιεμπλοκής τροχών (ABS), ηλεκτρουδραύλικα φρένα (SBC1, SBC1-2), συστήματα ευστάθειας (ASR, ESP, TCS κλπ) & ηλεκτρικά χειρόφρενα.

Κοινοποίησέ το »