Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Λιπαντικά εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές!

Λιπαντικά εξαιρετικής ποιότητας σε χαμηλές τιμές!

2.964 Επισκέψεις στο άρθρο

FLOR OIL – CERTUS: Υψηλό επίπεδο προïόντων και υπηρεσιών, η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Η εταιρεία FLOR OIL – CERTUS, με έδρα στη Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης, δραστηριοποιείται στον χώρο των λιπαντικών και ορυκτελαίων.

Κοινοποίησέ το »


Εδλω και 6 δεκαετίες, η εταιρεία FLOR OIL αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιοτεχνίες λιπαντικών και ορυκτελαίων στη χώρα, με εξαγωγική δραστηριότητα και στις βαλκανικές χώρες.

Ειδικότερα, η FLOR OIL – CERTUS παράγει και διαθέτει ένα μεγάλο εύρος λιπαντικών προϊόντων, όπως λιπαντικά οχημάτων, καθώς και ειδικών προϊόντων. Επίσης, ειδικεύεται στα λιπαντικά βιομηχανίας, προμηθεύοντας την αγορά με προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας FLOR OIL – CERTUS είναι η άριστη προστασία των μηχανημάτων. Μέσα από συνεχή έρευνα και επαναλαμβανόμενους ελέγχους, επιτυγχάνουν τη μέγιστη απόδοση των προϊόντων που σας προσφέρουν.

FLOR OIL – CERTUS                Καλέστε:   2310684070

Το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών της FLOR OIL – CERTUS οδήγησαν στην ευρεία αποδοχή τους από τους καταναλωτές.
Η μεταφορά της εταιρείας FLOR OIL – CERTUS, το 2002, στο βιομηχανικό κόμβο της Νέας Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην ταχύτερη εξυπηρέτηση της αγοράς, που πλέον ξεπερνά τα όρια της Ελλάδας.
 
Η FLOR OIL – CERTUS, ειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση προϊόντων λίπανσης που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός εύρους κλάδων, καθώς και άλλων ειδικών προϊόντων που παράγονται κατόπιν παραγγελίας. Με γνώμονα τη συνεχή ανάπτυξη και βελτίωση των προϊόντων της, επενδύει διαρκώς τόσο στον τεχνολογικό εξοπλισμό, όσο και στον τομέα της έρευνας, διασφαλίζοντας ότι σας προσφέρουει προϊόντα κορυφαίας ποιότητας.

Λιπαντικά και ορυκτέλαια άριστης ποιότητας, για οχήματα και βιομηχανίες, από την εταιρεία FLOR OIL – CERTUS.

FLOR OIL – CERTUS

Καλέστε:   2310684070
Δείτε:       www.floroil.gr/

Κοινοποίησέ το »