Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Λιπαντικά υψηλών προδιαγραφών

Λιπαντικά υψηλών προδιαγραφών

1.710 Επισκέψεις στο άρθρο

Flor-Oil: οικονομικά προϊόντα υψηλών αποδόσεων

ILEP
ΟΛΕΦΙΝΗ Α.Ε.Β.Ε.

Flor Oil δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τη χονδρική διάθεση λιπαντικών και ορυκτελαίων ήδη από το 1963 και σήμερα εντάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιοτεχνίες του κλάδου. Πλέον έχει αποκτήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα αλλά και τις γειτονικές βαλκανικές χώρες.

Κοινοποίησέ το »


Στον κατάλογο των προϊόντων μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα λιπαντικών και ειδικών προϊόντων,που καλύπτουν επιτυχώς τις ανάγκες σας.

Προτεραιότητα της εταιρείας Flor Oil είναι να προσφέρει στον καταναλωτή λιπαντικά εξαιρετικής ποιότηταςπου προστατεύουν κάθε μηχάνημα. Αυτό είναι κάτι που έχει αναπτυχθεί μετά από 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν ξεχωριστά.

Παράγει και διαθέτει προς χονδρική πώληση προϊόντα λίπανσης υψηλών προδιαγραφών, καλύπτοντας τις ανάγκες κλάδων της βιομηχανίας, των οχημάτων, της ενέργειας, των μεταφορών, της γεωργίας και των κατασκευών.

Στην εγκαταστάσεις της εταιρείας  στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε ακόμη ειδικά προϊόντα όπως:

αντιψυκτικά και αντιθερμικά

υγρά φρένων

υγρά μπαταρίας

απιονισμένο νερό

καθαριστικά υγρά παμπρίζ

σπρέι γράσου


Όλα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Βασικό μέλημα της Floroil είναι η δική σας άριστη εξυπηρέτηση. Για το λόγο αυτό προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη και προτάσεις στα μέτρα σας, διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία.

Κοινοποίησέ το »