Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Εταιρική κάρτα στόλου «Avin Card»

Εταιρική κάρτα στόλου «Avin Card»

2.238 Επισκέψεις στο άρθρο

Μόνο πλεονεκτήματα, κανένα κόστος! Για τον αποδοτικότερο έλεγχο και στην αυτόνομη διαχείριση του ανεφοδιασμού των οχημάτων σας.

ΠΑΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - FRIGO PLUS
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Ανακαλύψτε τα οφέλη που η νέα εταιρική κάρτα στόλου «Avin Card» είναι σε θέση να προσφέρει στην επιχείρηση σας, συμβάλλοντας στον αποδοτικότερο έλεγχο και στην αυτόνομη διαχείριση του ανεφοδιασμού των οχημάτων σας.

Κοινοποίησέ το »

 
Με στόχο τη διασφάλιση κορυφαίων υπηρεσιών προς τους πελάτες της, η AVIN προσφέρει την κάρτα στόλου AVIN CARD για την ευκολότερη και αποδοτικότερη διαχείριση εταιρικών στόλων.
Μεταξύ άλλων, η AVIN CARD εξασφαλίζει ευελιξία στις συναλλαγές χωρίς μετρητά.
 
Αποτελεσματικότερη διαχείρηση
Η  AVIN CARD εκδίδεται στον αριθμό κυκλοφορίας του εκάστοτε οχήματος και διασφαλίζει την πιο αποτελεσματική διαχείριση και έλεγχο των ανεφοδιασμών του, δεδομένου ότι παρέχονται –συγκεντρωτικά- όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες. Εναλλακτικά μπορεί να εκδοθεί και στο όνομα του οδηγού.

Με την χρήση της Avin Card ο κάτοχος είναι σε θέση καθορίζει:
 
• Τα προϊόντα – υπηρεσίες που παρέχει ένα πρατήριο καυσίμου και θα αγοράζει το εκάστοτε όχημα / οδηγός όπως: πετρέλαιο κίνησης, βενζίνη (όλοι οι τύποι), λιπαντικά, Mini-Market, πλυντήριο
 
• Το ημερήσιο, εβδομαδιαίο ή μηνιαίο όριο αγορών του εκάστοτε οχήματος τόσο σε αξία (ευρώ) ή σε ποσότητα (λίτρα).
 
• Την καταγραφή ή όχι των χιλιομέτρων το οχήματος κάθε φορά που ανεφοδιάζεται.
 
Παράλληλα, τα έμπειρα στελέχη της Avin Card προσφέρουν συνεχή υποστήριξη σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί την αλλαγή στοιχείων της κάρτας, την έκδοση νέων καρτών, την ακύρωση κάποιας κάρτας κ.ο.κ.
 
Επιπρόσθετα, παρέχεται η αποστολή μηνιαίου εκκαθαριστικού με τα αναλυτικά στοιχεία συναλλαγών όλων των οχημάτων ανά ημέρα, όχημα, κέντρο κόστους, προϊόν αλλά και τα επιμέρους σύνολα χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την άμεση επικοινωνία για οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνιση χρειάζεται ο πελάτης αναφορικά με τις συναλλαγές του.
 
Μέγιστη ασφάλεια και `Ατοκη πίστωση
Όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται με την ειδική εταιρική κάρτα Avin Card, απαιτούν τον προσωπικό και απόρρητο κωδικό PIN της, τον οποίο γνωρίζει μόνο ο οδηγός / κάτοχος της κάρτας.
 
Φυσικά δεν απαιτείται η χρήση μετρητών ενώ, η χρήση της Avin Card συνοδεύεται από `Ατοκη Πίστωση 45 ημερών, χωρίς καμία απολύτων πρόσθετη επιβάρυνση.

Μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 801 801 1111 η AVIN δίνει προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη της πανελλαδικά.
Για θέματα Avin Γεμίζω Κερδίζω μπορείτε να επικοινωνείτε στο 211 7772000

AVIN CARD
Διεύθυνση: Ηρώδου Αττικού 12Α Μαρούσι, Αττική
Τηλέφωνο: 210 8093500

Κοινοποίησέ το »