Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ο ειδικός στoυς ταχογράφους!

Ο ειδικός στoυς ταχογράφους!

2.361 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Μετρική Α.Ε. ειδικεύεται στην εμπορία και επισκευή ταχογράφων και ταξίμετρων

ΧΑΡ. ΖΕΡΒΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Η Μετρική ΑΕ είναι σε θέση να προσφέρει στον επαγγελματία οδηγό ευέλικτες και επαγγελματικές λύσεις  για τον ταχογράφο αλλά και για το ταξίμετρο.

Κοινοποίησέ το »


Όσον αφορά τους ταχογράφους η  Μετρική ΑΕ επισκευάζει όλα τα συστήματα όπως τον αισθητήρα κίνησης στο σασμάν και τις καλωδιώσεις μεταφοράς παλμών. Επισκευάζει επίσης όλα τα μέρη αναλογικών ταχογράφων όπως ρολόγια, χιλιομετρητές κλπ., και αντικαθιστά όλους τους τύπους ψηφιακών ταχογράφων.

Επίσης η Μετρική ΑΕ προσφέρει ολοκληρωμένα συστήματα για τον αυτόματο περιορισμό της ταχύτητας του οχήματος, τα οποία είναι κατάλληλα για μετασκευή οχημάτων που δεν φέρουν Κόφτη από τον κατασκευαστή 

Τέλος στις εγκαταστάσεις της Μετρική ΑΕ θα βρείτε καινοτόμες λύσεις για τη μεταφόρτωση και αρχειοθέτηση των δεδομένων των ψηφιακών ταχογράφων και καρτών οδηγών.
Ένα σύστημα ταχογράφου αποτελείται από τον αισθητήρα ο οποίος είναι τοποθετημένος στο κιβώτιο ταχυτήτων του οχήματος, καθώς και από την συσκευή καταγραφής δηλαδή τον ταχογράφο. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα αναλογικών ταχογράφων όπως KTCO 1318 ή MTCO 1324 αλλά και ψηφιακών, όπως ο ταχογράφος της VDO DTCO 1381. Τα μοντέλα μας καλύπτουν όλους τους τύπους οχημάτων.

ΜΕΤΡΙΚΗ Α.Ε.
Καλέστε:  2103454437
Δείτε:     
metriki.gr/
 

Κοινοποίησέ το »