Ψάχνεις καινούρια ανταλλακτικά; Πήγαινε ΜΥΛΩΝΑ!

2370 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/10/2020

Μόνο από την Mylonas Parts! Μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο των ανταλλακτικών.

 
Η σωστή επιλογή ανταλλακτικού δεν είναι απλή διαδικασία και απαιτεί κάποιες γνώσεις, ώστε να γνωρίζετε τι ακριβώς αγοράζετε, αλλά και πως θα καταφέρετε να το βρείτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς. ¶λλοι πήγαν κατευθείαν στο συνεργείο και άφησαν το όχημα για επισκευή από τους ειδικούς, αλλά και άλλοι που ήθελαν να γλιτώσουν χρήματα ή να το φτιάξουν μόνοι τους για να γνωρίζουν ακριβώς τι γίνεται.

Μία αξιόπιστη εταιρία στο χώρο των ανταλλακτικών είναι η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ & ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΟΕ. - MYLONAS PARTS.
Πρόκειται για μία επιτυχημένη και καταξιωμένη εταιρία στο χώρο των ανταλλακτικών, με έδρα στον Ασπρόπυργο, από το 1970 εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των οδηγών.

Πλέον σήμερα η εταιρία βρίσκεται και στο χώρο το διαδικτύου, αφού έχει ανοίξει το δικό της e-shop,  με το όνομα MYLONAS PARTS (www.mylonasparts.gr),  έχοντας ως απώτερο σκοπό την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στόχος τους είναι να εξυπηρετούν με βάση την αξιοπιστία, την φερεγγυότητα, την άμεση ανταπόκριση στις απαιτήσεις των πελατών.  Στην πλατφόρμα αυτή θα βρείτε παραπάνω από 150.000 κωδικούς ανταλλακτικών αυτοκινήτων, τα οποία είναι κατασκευασμένα από τους μεγαλύτερους οίκους πρώτης τοποθέτησης., στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Αναλυτικότερα θα βρείτε τα  εξής προϊόντα:
  • Ανταλλακτικά αυτοκινήτου
  • Ανταλλακτικά φανοποιείας
  • Λιπαντικά
  • Τακάκια
  • Λιπαντικά φορτηγών
  • Μπαταρίες
  • Πρόσθετα
Σας υπόσχονται μία εύκολη και ευχάριστη περιήγηση!

Βρείτε τα Νέα προϊόντα πατώντας εδώ: MYLONAS PART !!!
Δείτε ολα τα προϊόντα Φανοποιείας ... επιλέξτε την Αναζήτηση Φανοποιείας επιλέγοντας μάρκα-μοντέλο-έτος και ΟΛΗ η Φανοποιεία θα είναι στα χέρια σας !!!

MYLONAS PARTS
Διεύθυνση: Θρασύβουλου 54, Ασπρόπυργος
Τηλέφωνα: 210 557 8500, 
210 557 3078

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ καινούργια

προϊοντα αυτοκινητου - ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ