Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
TAXI ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ: Σχέση εμπιστοσύνης!

TAXI ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ: Σχέση εμπιστοσύνης!

3.985 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΤΑΞΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ αποτελεί αξιόπιστη επιλογή στον χώρο για ιδιοκτήτες Ταξί και επενδυτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μισθώσουν τα οχήματά ή τις άδειες τους.

ILEP
SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Με σταθερή παρουσία στο χώρο από το 1986,  η εταρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ είναι σε θέση να ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές προδιαγραφές, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της ειδικής διαχείρισης μισθώσεων, αδειών, ενοικιάσεων και πωλήσεων ταξί και των ασφαλειών.

Κοινοποίησέ το »

Έχουν δυναμική παρουσία στον χώρο του επαγγελματικού αυτοκινήτου τα τελευταία 33 χρόνια και είναι ιδιαίτερα περήφανοι για την ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Καθημερινά, βρίσκοντε κοντά στον πελάτη και τις απαιτήσεις του και στοχεύουν στην άμεση ευχαρίστηση και εξυπηρέτησή του.

ΤΑΞΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Η εταιρεία ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ ασχολείται με όλες τις πιθανές δραστηριότητες, συναλλαγές και υπηρεσίες που αφορούν ταξί, από την αγορά - μίσθωση έως την ασφάλεια και κάθε διεκπεραιωτική εργασία.

Η εταιρεία « ΤΑΞΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ» δεν είναι απλά μια εταιρεία ταξί. Είναι ο σύμμαχός σας, ο συνοδοιπόρος σας σε κάθε δραστηριότητα που αφορά το ταξί σας. Για αγορές, πωλήσεις, άδειες, ανταλλαγές, ενοικιάσεις, γενικές ασφάλειες, αντικατάσταση ταξί, λογιστική κάλυψη, νομική κάλυψη, μεταβίβαση ταξί χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

ΤΑΞΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ για:

  • Αγορά Ταξί
  • Πώληση Ταξί
  • Ενοικίαση Ταξί 
  • Ανταλλαγή Ταξί και
  • Διεκπεραιώσεις. 


ΤΑΞΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΙΑΤΗΣ
Διεύθυνση: Λένορμαν 76-78. Κολωνός
Τηλέφωνο: 210 5155318

Κοινοποίησέ το »