Επέστρεψες στη δουλειά. Με ασφάλεια;

4889 Επισκέψεις στο άρθρο

Το επαγγελματικό σου όχημα είναι από τα βασικά «εργαλεία» της δουλειάς σου. Πόσο καλά προετοιμασμένο είναι; Φανοποιεία, καθαρισμός, μπαταρίες, A/C, υαλοκαθαριστήρες και όλα όσα πρέπει να ελέγξεις για να κυκλοφορήσεις χωρίς προβλήματα.

 
Μετά την περίοδο των χριστουγεννιάτικων διακοπών, η πόλη και οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτήν, επιστρέφουν στους έντονους καθημερινούς ρυθμούς. Ωστόσο, όπως όλα τα οχήματα, έτσι και τα επαγγελματικά, επιβάλλεται να έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τις έντονες προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε καθημερινή βάση.
Για τον λόγο αυτό, σε αυτό το αφιέρωμα σας προσφέρουμε λύσεις και προτάσεις για όλες τις προετοιμασίες που πρέπει να διασφαλίσετε προκειμένου ο… συνεργάτης σας να είναι έτοιμος για τα βάρη που θα κληθεί να επωμιστεί.
Από τα ελαστικά και τον έλεγχο / αντικατάσταση των αμορτισέρ, μέχρι την αλλαγή των υαλοκαθαριστήρων και τον καθαρισμό όλων των μερών του οχήματος. Φυσικά δεν πρέπει να παραβλέπουμε και τον τομέα της ασφάλειας με όλους τους ελέγχους που επιβάλλονται για την διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας όλων των μηχανικών μερών και συστημάτων του… συνεργάτη σας.
 

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ καινούργια

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΛΑΣΤΙΚΑ-ΖΑΝΤΕΣ

προϊοντα αυτοκινητου - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ (Service Lcv - Ρεκτιφιέ - Φρένα - Αμορτισέρ)

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ (και χρώματα)