Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ο ψηφιακός καλλιτέχνης «theottle» έχει δημιουργήσει ήδη το Pick-Up της Audi, στηριζόμενος στο νέο Ford Ranger. Λέτε να το δούμε και στην πραγματικότητα;
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης «theottle» έχει δημιουργήσει ήδη το Pick-Up της Audi, στηριζόμενος στο νέο Ford Ranger. Λέτε να το δούμε και στην πραγματικότητα;

Έκπληξη: η Audi μπορεί σύντομα να έχει Pick-Up!

20.942 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Η Audi -σύμφωνα με το αφεντικό της- σκέφτεται το ενδεχόμενο να λανσάρει ένα premium pick-up, ενώ δεν αποκλείεται στο προσεχές διάστημα να έχουμε σχετικές εξελίξεις. Ας δούμε, όμως, τι είπε ο CEO της εταιρείας αλλά και ποια είναι τα πιθανά (και απίθανα) σενάρια για να δούμε ένα «αγροτικό» της Audi.

Εξετάζεται το premium Pick-Up της Audi!

  • Τι είπε ο CEO της εταιρείας για το «αγροτικό»
  • Η εύκολη λύση, ένα «rebadged» VW Amarok
  • Ενδεχομένως να λανσαριστεί ως ηλεκτρικό
  • Αναμένονται σύντομα επίσημες εξελίξεις
 
Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η είδηση πως η Audi ενδέχεται σύντομα να λανσάρει ένα premium pick-up για να ανταγωνιστεί τις κορυφαίες εκδόσεις των Toyota Hilux και Ford Ranger.
 
Το παραπάνω δεν αποτελεί απλώς μια φήμη, καθώς επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας, Markus Duesmann, ο οποίος -στο περιθώριο της παρουσίασης των ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας- όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε: «Δεν μπορώ να σας το υποσχεθώ, αλλά το εξετάζουμε». Όπως αναμενόταν, δεν υπήρξαν περισσότερες λεπτομέρειες, αν και ο κος Duesmann τόνισε ακόμα: «Στην πραγματικότητα, θα παρουσιάσουμε ίσως κάτι, όχι πολύ μακριά από τώρα». Ενδεχομένως, δηλαδή, να επίκειται η αποκάλυψη ενός σχετικού concept ή έστω η επίσημη επιβεβαίωση του μοντέλου.


Το επερχόμενο VW Amarok θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση εξέλιξης ενός πιθανού Pick-Up της Audi.

Το επερχόμενο VW Amarok θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση εξέλιξης ενός πιθανού Pick-Up της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ποια είναι τα πιθανά σενάρια

Πώς, όμως, θα μπορούσε η Audi να εντάξει στη γκάμα της ένα pick-up; Η προφανής λύση θα ήταν να απευθυνθεί στην μητρική εταιρεία, Volkswagen, παρουσιάζοντας τη δική της εκδοχή στο επερχόμενο VW Amarok, το οποίο υπενθυμίζεται πως πρόκειται να στηριχθεί στο νέο Ford Ranger, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο εταιρειών στα επαγγελματικά οχήματα.
 
Ωστόσο, επειδή οι καιροί είναι …ηλεκτρικοί, η Audi θα μπορούσε να επαναφέρει στο προσκήνιο το φουτουριστικό πρωτότυπο του 2019, AI-TRAIL quattro Concept, ένα ηλεκτρικό off-roader 430 ίππων με Level 4 δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης. Η εταιρεία προφανώς δεν θα έβγαζε κάτι τόσο ακραίο στην αγορά, αλλά θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το όχημα ως τη βάση δημιουργίας του εν λόγω pick-up παραγωγής.
 
Βέβαια, πιο πιθανό είναι η Audi να έκανε χρήση κάποιας από τις ηλεκτρικές πλατφόρμες που έχει παρουσιάσει ή εξελίσσει το VW Group. Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να «δανειστεί» την αρθρωτή πλατφόρμα Modular Electric Drive Kit (MEB), στην οποία στηρίζονται και τα ολοκαίνουργια VW ID. Buzz & ID. Buzz Cargo. Εναλλακτικά, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ως βάση τη νέα πλατφόρμα PPE, την οποία εξελίσσει από κοινού με την Porsche.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »