Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών, σκιαγραφούμε τις δυνατότητες της νέας γενιάς του Volkswagen Amarok… επί ελληνικού εδάφους.

Ένα αλλά «λύκος»!

4.021 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2017)

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών, οδηγούμε τη νέα γενιά του Volkswagen Amarok επί ελληνικού εδάφους, με τον θηριώδη V6 πετρελαιοκινητήρων των 3,0λτ.

Μη χάσετε το επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών καθώς στις σελίδες του μπορείτε να βρείτε την αναλυτική δοκιμή της νέας γενιάς του VW Amarok.
Σημαντικά βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, το νέο Pick-Up της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά με κόστος αγοράς από 38.750 ευρώ ενώ διακρίνεται για το εντυπωσιακό επίπεδο του εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας.
Με βασική επιλογή σε όλες τις εκδόσεις το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, το νέο Amarok θέτει νέα πρότυπα σε ότι αφορά στην ποιότητα κατασκευής και την εφαρμοσμένη τεχνολογικά αναφορικά με τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου της ασφάλειας του ενώ, κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα εδράζεται μια νέα «καρδιά» 2.967 κ.εκ. (6 κύλινδροι σε διάταξη «V»).
Το εν λόγω μηχανικό σύνολο αποδίδει ισχύ 204 ή 224 ίππων και 500 – 550 (!) Nm ροπής που διατηρείται σταθερή από τις 1.250 – 2.750 σ.α.λ.
Περισσότερα στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικών που κυκλοφορεί σύντομα…