Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
Δείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στον κλάδο (παροχής υπηρεσιών & προϊόντων για επαγγελματικά οχήματα) και έχουν έδρα στην ευρύτερη περιοχή. 

Δείτε επιλεγμένες επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν στον κλάδο (παροχής υπηρεσιών & προϊόντων για επαγγελματικά οχήματα) και έχουν έδρα στην ευρύτερη περιοχή. 

Ασπρόπυργος: το κέντρο logistics της Ελλάδας

58.827 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2022)

Σε Διεθνές Εμπορευματικό Κέντρο θέλει να αναδειχθεί η Ελλάδα, με τον Ασπρόπυργο να αποτελεί τον «πυρήνα», καθώς εκεί παίζεται τόσο το «παιχνίδι» των logistics όσο και της εν γένει αγοράς των επαγγελματικών οχημάτων της χώρας μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Το παιχνίδι των επαγγελματικών παίζεται στον Ασπρόπυργο!

  • Το κέντρο logistics της Ελλάδας
  • Ο πυρήνας των εταιρειών του κλάδου των επαγγελματικών
  • Οχήματα, προϊόντα & υπηρεσίες
  • Δείτε ηγέτιδες εταιρείες με έδρα την ευρύτερη περιοχή
Πολλά θα μπορούσαν να έχουν γίνει και σίγουρα πολλά είναι εκείνα που μπορούν ακόμα να γίνουν, ωστόσο ένα πράγμα είναι σίγουρο: Ο Ασπρόπυργος είναι το κέντρο logistics, όχι μόνο της Αττικής, αλλά ολόκληρης της Ελλάδας.

Διεθνές εμπορευματικό κέντρο η Ελλάδα

Όταν, μάλιστα, πραγματοποιηθεί και η δημιουργία του πολυαναμενόμενου Εμπορευματικού Κέντρου στο Θριάσιο Πεδίο, η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής, θα αποτελέσει έναν Κόμβο Logistics διεθνών προδιαγραφών, από τη στιγμή που η χώρα μας αποτελεί τη νοτιοανατολική πύλη της Ευρώπης.

Η σημασία του οδικού δικτύου 

Αξίζει να αναφέρουμε, πως η ανάπτυξη της περιοχής του Ασπροπύργου «εκτοξεύθηκε» με την κατασκευή της Αττικής Οδού, καθώς απλουστεύθηκε σημαντικά η πρόσβαση στην περιοχή, τόσο από κάθε σημείο του λεκανοπεδίου της Αττικής όσο και από τα οχήματα που ερχόμενα από τον Βορρά, άφηναν την Αθηνών-Λαμίας και μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας ήταν στον προορισμό τους.

Περαιτέρω ανάπτυξη παρατηρείται τα τελευταία χρόνια, με τη συνολική αναβάθμιση του εθνικού οδικού δικτύου, που φέρνει πιο κοντά την περιοχή τόσο με τις δυτικές πύλες της χώρας (Πάτρα και Ηγουμενίτσα) όσο και με κάθε άλλο προορισμό. Όλοι οι σύγχρονοι αυτοκινητόδρομοι που έχουν ήδη ολοκληρωθεί (και αυτοί που αναμένεται να παραδοθούν) συνθέτουν ένα οδικό πλέγμα που ενώνει κάθε γωνιά της χώρας, επιτρέποντας τη γρήγορη και ασφαλή μεταφορά, με τον Ασπρόπυργο να αποτελεί το βασικότερο σημείο του χάρτη σε ό,τι αφορά το σημείο εκκίνησης και προορισμού των περισσότερων δρομολογίων, εθνικών ή διεθνών.Το βόρειο τμήμα του οδικού άξονα Ε65

Σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής του Ασπροπύργου, έχει παίξει δίχως αμφιβολία και η εγγύτητα με το λιμάνι Πειραιά, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους λιμένες -όχι μόνο της Μεσογείου- αλλά ολόκληρης της Ευρώπης, με τον ρόλο του -χρόνο με τον χρόνο- να αναβαθμίζεται. Στο πλαίσιο των συνδυασμένων μεταφορών, τα μεταφερόμενα μέσω θάλασσας προϊόντα συνεχίζουν το ταξίδι τους οδικά, είτε με φορτηγά είτε με τρένα, με τον Ασπρόπυργο να ικανοποιεί τις αυξημένες ανάγκες μεταφοράς και αποθήκευσης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε