Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Στη φωτογραφία ο κος Στέλιος Ιωάννου, Area Sales & Operations Manager Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας, της Elastrak.

Στη φωτογραφία ο κος Στέλιος Ιωάννου, Area Sales & Operations Manager Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας, της Elastrak.

Αποκλειστική διάθεση των ελαστικών της Greentrac για Φορτηγά από την Elastrak

Αποκλειστική διάθεση των ελαστικών της Greentrac για Φορτηγά από την Elastrak

  • Στη φωτογραφία ο κος Στέλιος Ιωάννου, Area Sales & Operations Manager Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας, της Elastrak.
  • Αποκλειστική διάθεση των ελαστικών της Greentrac για Φορτηγά από την Elastrak

Αποκλειστική διάθεση των ελαστικών της Greentrac για Φορτηγά από την Elastrak

14.497 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2024)

-Είναι η αντιπρόσωπος δημοφιλών μαρκών (Βridgestone, Firestone κλπ)
-Διέθετε ως σήμερα και τα ελαστικά της Greentrac για επιβατικά αυτοκίνητα
-Επεκτείνει την συνεργασία τους και στα ελαστικά Greentrac για Φορτηγά
-Η αποκλειστική, διάθεση των Greentrac επεκτείνει την γκάμα λύσεων της elastrak

H Elastrak, (αντιπρόσωπος δημοφιλών Brands ελαστικών όπως τα Bridgestone, Firestone) ανακοίνωσε επίσημα την αναβάθμιση της συνεργασίας της με την γνωστή μάρκα ελαστικών Greentrac.

Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία των 2 εταιρειών στον τομέα των ελαστικών για επιβατικά οχήματα, οι δύο εταιρίες επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την Elastrak να αναλαμβάνει την αποκλειστική διάθεση των ελαστικών για φορτηγά της μάρκας Greentrac στην Ελλάδα.

Μιά κίνηση που αποτελεί “ψήφο εμπιστοσύνης” της Elastrak, αφού επέλεξε τα ελαστικά Greentrac και στον τομέα των φορτηγών, μετά την εμπειρία που απόκτησε από την καλή συνεργασία που είχε ήδη αναπτυχθεί στον τομέα των ελαστικών για επιβατικά οχήματα.

 Η αποκλειστική διάθεση των ελαστικών Greentrac από την Elastrak ενισχύει ακόμα περισσότερο την γκάμα αξιόπιστων προϊοντικών λύσεων που διαθέτει η δημοφιλής εταιρεία, στον τομέα των ελαστικών για φορτηγά. Και με extra πλεονέκτημα αυτό των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών τιμών διάθεσης τους.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων Κεντρικής & Βόρειας Ελλάδας της Elastrak, κος Στέλιος Ιωάννου, δήλωσε: "Η επέκταση της συνεργασίας μας με τη Greentrac αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή μας στην παροχή ολοένα και περισσότερων υπηρεσιών και προϊόντων στους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που η Elastrak είναι σε θέση να προσφέρει ένα ευρύ εμπορικό portfolio, που ενισχύεται με τα ελαστικά για φορτηγά από τη Greentrac και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στην αγορά".

 

2 λόγια για την Elastrak

Η ΕΛΑΣΤΡΑΚ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών Bridgestone, Firestone, Greentrac & Infinity στην Ελλάδα και αποτελεί μέρος του Ομίλου ΕΛΤΡΑΚ, που εκπροσωπεί τον οίκο Caterpillar από το 1982.