Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.

Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.

Δείτε σύγχρονα parking επαγγελματικών οχημάτων που βρίσκονται στην Αττική.

Δείτε σύγχρονα parking επαγγελματικών οχημάτων που βρίσκονται στην Αττική.

  • Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.
  • Δείτε σύγχρονα parking επαγγελματικών οχημάτων που βρίσκονται στην Αττική.

Σύγχρονα Parking Βαρέων Οχημάτων

15.083 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2022) English

Δείτε σύγχρονες επιχειρήσεις που έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών.

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν λύσεις σε σχέση με την στάθμευση και φύλαξη επαγγελματικών οχημάτων στην χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της Αττικής έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Δείτε σύγχρονα parking επαγγελματικών οχημάτων που βρίσκονται στην Αττική.

Δείτε σύγχρονα parking επαγγελματικών οχημάτων που βρίσκονται στην Αττική.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Υπάρχει πληθώρα επιλογών και ανάλογων χώρων και μοιραία αυτό έχει ανεβάσει και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Βασικό στοιχείο, υπηρεσιών που προάγουν και την ασφάλεια οχήματος και φορτίου, είναι πως, συνήθως, υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωμα, σε αρκετές περιπτώσεις με περιμετρικούς αισθητήρες κίνησης.

Επίσης, το ότι ο επαγγελματίας οδηγός μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα καθώς μπορούν να του παρασχεθούν και υπηρεσίες επισκευής (κάποιες φορές δωρεάν, για μικροβλάβες), υπηρεσίες καθαρισμού-πλύσιμο οχήματος (επίσης δωρεάν μερικές φορές, σε «πακέτα» για στάθμευση άνω της εβδομάδας).

Όσον αφορά άλλες χρήσιμες υπηρεσίες (οι οποίες προσθέτουν πόντους στην εμπειρία εξυπηρέτησης ενός επαγγελματία οδηγού) σημειώνουμε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστίασης και παραμονής όπου ο επαγγελματίας μπορεί να φάει ή να πιει τον καφέ του έτσι ώστε να ξεκουραστεί από ένα μακρύ ταξίδι ή να περιμένει όσο λαμβάνει κάποια υπηρεσία.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και πολλές φορές 7 μέρες την εβδομάδα, διευκολύνοντας κατά πολύ την ζωή του επαγγελματία οδηγού.

Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικά,  επιχειρήσεις Parking που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους και βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο διακίνησης και μεταφορών όπως ο Ασπρόπυργος Αττικής.

Velvet Parking

Τα Velvet Parking βρίσκονται σε 2 τοποθεσίες στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.
Εκεί σε μια συνολική έκταση 20.000 τ.μ. και με 200 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης (εστιατόριο, mini market και καφετέρια), δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό) αλλά και παροχή ρεύματος.
 
Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και την γενικότερη φροντίδα του με υπηρεσίες όπως λίπανση και γρασάρισμα, μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Επιπρόσθετα η εφαρμογή Truck Parking Europe θα σας δείξει την πιο γρήγορη διαδρομή από και προς το Velvet Parking ενώ επίσης σας παρέχει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις οδικές αρτηρίες και τα πρατήρια καυσίμων κοντά στη διαδρομή σας.
 
1st Velvet Parking: Μεγαρίδος , Ασπρόπυργος
Άριστες κτιριακές εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό όπου τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid. Διαθέτει 100 θέσεις parking, WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet, πλυντήριο, λιπαντήριο & γρασάρισμα. Έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε θέσεις είτε ημερήσιες, είτε μηνιαίες με φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 
2nd Velvet Parking: Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος
Οι νέες άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ βρίσκονται μετά την πίστα καρτ και διαθέτουν 100 θέσεις parking. Επιπλέον θα βρείτε WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet και φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
 

Παράλληλα όλες οι παρελκόμενες υπηρεσίες που σας παρέχει το Velvet Parking, σας απαλλάσσουν από κάθε άγχος, καλύπτοντας κάθε σας ανάγκη με συνέπεια και επαγγελματισμο.

Σας προσκαλούν να επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις τους, να γνωριστείτε και να σας εξυπηρετήσουν έτσι ώστε να σας δώσουν  την καλύτερη δυνατή λύση.


Μεγαρίδος 164 & Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος  Τ: 2105582420, https://app.truckparkingeurope.com/,
http://velvet.com.gr/
www.facebook.com/pages/Velvet/181499825390927/

 Avin Ασπρόπυργος
Ένα βενζινάδικο και χώρος στάθμευσης ανοιχτό καθημερινά, 24 ώρες, είναι το πρατήριο της Avin στον Ασπρόπυργο. To πρατήριο της επιχείρησης διαθέτει πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη, φυσικό αέριο και Adblue.

Επιπρόσθετα λειτουργεί ημερήσιο και μηνιαίο parking καθώς και πλυντήριο, λιπαντήριο Φορτηγών οχημάτων (αλλά και I.X.).

Στον άνετο χώρο του θα βρείτε Auto Market (για μικροαγορές σας) καθώς και εστιατόριο κάνοντας με αυτό τον τρόπο ευχάριστη την παραμονή σας όσο περιμένετε, λαμβάνοντας τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Μεγαρίδος 41, Ασπρόπυργος, www.facebook.com/etekaaspro/
 
Parking Remiza
Το Parking Remiza  βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, στην Αθήνα, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισσού.  Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται ( υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ή και μηνιαίο parking)  και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια. 
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό), δωρεάν WiFi και mini market.
Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Τέλος, στο Parking Remiza εκτός από αναλώσιμα θα βρείτε λιπαντικά ADBLUE, εργαλεία, υαλοκαθαριστήρες, είδη καθαρισμού και μπαταρίες παντός τύπου με extra υπηρεσία 24/7 εξυπηρέτηση (εντός Αττικής) με παράδοση αλλά και τοποθέτηση στον χώρο σας !

Αντιγόνης 43 & Δράκοντος  (πλησίον ΚΤΕΛ Κηφισού), Αθήνα, Τ: 211 4115277
www.facebook.com/Remizaparking  , [email protected]


Δήμας Parking
Το Δήμας Parking  βρίσκεται στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.
 
Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 50 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας, με μηνιαία ενοικίαση θέσης,  όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως WC και ντους με ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο), δωρεάν WiFi και αυτόματους πωλητές. 
Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και βαρέων οχημάτων (Ωράριο λειτουργίας  08:00-18:00) , μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. 
Το εσωτερικό πλύσιμο των βυτίων και των θαλάμων πραγματοποιείται με δορυφόρο, ενώ το εξωτερικό πλύσιμο πραγματοποιείται με νερό δικτύου χωρίς άλατα ( η παροχή δεν γίνεται από γεώτρηση).
Ακόμη, το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες και το πρωτόκολλο που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Αγίου Ιωάννη Στεφάνη, Ασπρόπυργος, Τ: 21 0558 2579 , 6936690090
https://www.facebook.com/Dimas-Parking-1422942844652243 ,[email protected]

Δημόπουλος Parking

Το Δημόπουλος Parking στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη λειτουργεί υπο νέα διεύθυνση στον ιδιόκτητο χώρο 6,5 στρεμμάτων και διαθέτει 95 θέσεις στάθμευσης. Φυλάσσεται 24 ώρες το 24ωρο 365 μέρες τον χρόνο και ο χώρος είναι περιφραγμένος με μαντρότοιχο. Επίσης διαθέτει περιμετρικό και εσωτερικό φωτισμό, ενώ υπάρχει και ηλεκτρονικός έλεγχος μέσω καμερών που καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο. Επιπλέον ο χώρος στάθμευσης είναι εξ ολοκλήρου στρωμένος με άσφαλτο.

To parking Δημόπουλος ενοικιάζει θέσεις στάθμευσης είτε με το μήνα είτε με τη μέρα για όλες τις κατηγορίες επαγγελματικών οχημάτων: 
  • Μικρά φορτηγά
  • Φορτηγά συρόμενα και επικαθήμενα
  • Ειδικά οχήματα
Επιπρόσθετα διαθέτει πλυντήριο-λιπαντήριο ατσάλινων σκελετών για βαρέα οχήματα με ηλεκτρονική περιστρεφόμενη συσκέυη οριζόντιας βούρτσας και πλευρικών βουρτσών κατά μήκος του οχήματος. 

Τέλος, σημαντικό πλεονέκτημα του Parking Δημόπουλος είναι η εύκολη πρόσβαση σε αυτό καθώς είναι δίπλα στη Π. Ράλλη ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρέαν wi-fi ενώ υπάρχουν και WC.

Επικοινωνία:
Τοποθεσία: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΕΙΡΗΝΗΣ 9 ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΟΥ ΔΑΝΙΗΛ

Τηλέφωνο: 2168008096

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε