Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον.

Parking. Εμπειρία ασφάλειας & εξυπηρέτησης.

Σύγχρονες επιχειρήσεις που έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν πλήρως τις σύγχρονες ανάγκες ασφάλειας, ανεφοδιασμού και ανάπαυσης, χιλιάδων επαγγελματιών οδηγών. Των ανθρώπων δηλαδή που μοχθούν καθημερινά καλύπτοντας ατελείωτα χιλιόμετρα, μεταφέροντας προϊόντα και αγαθά.

Οι επιχειρήσεις που προσφέρουν λύσεις σε σχέση με την στάθμευση και φύλαξη επαγγελματικών οχημάτων στην χώρα μας και ειδικά στην περιοχή της Αττικής έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχει πληθώρα επιλογών και ανάλογων χώρων και μοιραία αυτό έχει ανεβάσει και το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε ένα parking επαγγελματικών οχημάτων σήμερα, ο πελάτης μπορεί να απολαύσει μια σειρά παροχών σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον με ταχύτατη εξυπηρέτηση.

Βασικό στοιχείο, υπηρεσιών που προάγουν και την ασφάλεια οχήματος και φορτίου, είναι πως, συνήθως, υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση από κλειστό κύκλωμα, σε αρκετές περιπτώσεις με περιμετρικούς αισθητήρες κίνησης.

Επίσης, το ότι ο επαγγελματίας οδηγός μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα καθώς μπορούν να του παρασχεθούν και υπηρεσίες επισκευής (κάποιες φορές δωρεάν, για μικροβλάβες), υπηρεσίες καθαρισμού-πλύσιμο οχήματος (επίσης δωρεάν μερικές φορές, σε «πακέτα» για στάθμευση άνω της εβδομάδας).

Όσον αφορά άλλες χρήσιμες υπηρεσίες (οι οποίες προσθέτουν πόντους στην εμπειρία εξυπηρέτησης ενός επαγγελματία οδηγού) σημειώνουμε τους ειδικά διαμορφωμένους χώρους εστίασης και παραμονής όπου ο επαγγελματίας μπορεί να φάει ή να πιει τον καφέ του έτσι ώστε να ξεκουραστεί από ένα μακρύ ταξίδι ή να περιμένει όσο λαμβάνει κάποια υπηρεσία.

Αξίζει να τονιστεί το γεγονός πως οι περισσότερες από αυτές τις επιχειρήσεις λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο και πολλές φορές 7 μέρες την εβδομάδα, διευκολύνοντας κατά πολύ την ζωή του επαγγελματία οδηγού.

Παρακάτω παρουσιάζουμε συνοπτικά,  επιχειρήσεις Parking που ξεχωρίζουν για τις υπηρεσίες τους και βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο διακίνησης και μεταφορών όπως ο Ασπρόπυργος Αττικής.

Velvet Parking
Τα Velvet Parking βρίσκονται σε 2 τοποθεσίες στον Ασπρόπυργο, στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών. Εκεί μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας με ασφάλεια και σιγουριά για όσο χρόνο χρειάζεται και να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο.

Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας. Επιπρόσθετα η εφαρμογή Truck Parking Europe θα σας δείξει την πιο γρήγορη διαδρομή από και προς το Velvet Parking ενώ επίσης σας παρέχει τις σωστές πληροφορίες σχετικά με τις οδικές αρτηρίες και τα πρατήρια καυσίμων κοντά στη διαδρομή σας.

1st Velvet Parking: Μεγαρίδος 8 Αγίου Γεωργίου, Ασπρόπυργος
Αριστες κτιριακές εγκαταστάσεις 12.000 τ.μ. με εύκολη πρόσβαση από την Αττική Οδό όπου τηρούνται όλα τα μέτρα ασφάλειας κατά του Covid. Διαθέτει 100 θέσεις parking, WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet, πλυντήριο, λιπαντήριο & γρασάρισμα. Έχετε την δυνατότητα να νοικιάσετε θέσεις είτε ημερήσιες, είτε μηνιαίες με φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. 

2nd Velvet Parking: Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος
Οι νέες άψογες κτιριακές εγκαταστάσεις 8.000 τ.μ βρίσκονται μετά την πίστα καρτ και διαθέτουν 100 θέσεις parking. Επιπλέον θα βρείτε WC, ντους με ζεστό νερό επί 24ώρου βάσης, εστιατόρια, δωρεάν WiFi internet και φύλαξη από κάμερες ασφαλείας όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. 

Μεγαρίδος 8, Αγίου Γεωργίου & Μεγαρίδος 164, Ασπρόπυργος  Τ: 2105582420, https://app.truckparkingeurope.com/, http://velvet.com.gr/ www.facebook.com/pages/Velvet/181499825390927/

 
Avin Ασπρόπυργος
Ένα βενζινάδικο και χώρος στάθμευσης ανοιχτό καθημερινά, 24 ώρες, είναι το πρατήριο της Avin στον Ασπρόπυργο. To πρατήριο της επιχείρησης διαθέτει πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, βενζίνη, φυσικό αέριο και Adblue.

Επιπρόσθετα λειτουργεί ημερήσιο και μηνιαίο parking καθώς και πλυντήριο, λιπαντήριο Φορτηγών οχημάτων (αλλά και I.X.).

Στον άνετο χώρο του θα βρείτε Auto Market (για μικροαγορές σας) καθώς και εστιατόριο κάνοντας με αυτό τον τρόπο ευχάριστη την παραμονή σας όσο περιμένετε, λαμβάνοντας τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει.

Μεγαρίδος 41, Ασπρόπυργος, www.facebook.com/etekaaspro/
 
Europa Truck Parking
Το Europa Parking διαθέτει 24ωρη φύλαξη καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, όπως επίσης και σύστημα παρακολούθησης με κάμερες ασφαλείας.

Περιμετρικά του χώρου και πάνω από την περίφραξη είναι τοποθετημένο διπλό συρματόπλεγμα ασφαλείας.

Για την καλύτερη διαμονή των οδηγών διαθέτει αναψυκτήριο με φαγητό, όπως επίσης και στεγασμένο χώρο 200 τετραγωνικών όπου κάποιος μπορεί να παραμείνει απολαμβάνοντας το φαγητό ή τον καφέ του.

Σε σχέση με τις ανάγκες του φορτηγού σας το Europa Parking διαθέτει πλυντήριο φορτηγών εξοπλισμένο με ένα από τα καλύτερα πιεστικά πλυσίματος της αγοράς καθώς επίσης και καθαριστικά προϊόντα της υψηλότερης ποιότητας.

Θέση Συντριβάνι, Ασπρόπυργος, Αθήνα, www.facebook.com/europatruckparking/[email protected], T: 2105571030 

Autohof Trucking Brothers
H εταιρεία Autohof Trucking Brothers προσφέρει ασφαλή στάθμευση 24 ώρες το 24ωρο, είτε για μεγάλη είτε για μικρή διάρκεια παραμονής.  Έχει πολλές θέσεις και αποτελεί μια εύκολη, σίγουρη και οικονομική λύση για όσους θέλουν να σταθμεύσουν το φορτηγό τους.
Διακρίνονται για την άριστη και φιλική εξυπηρέτηση και τις λογικές τιμές. Επιπλέον διαθέτει extra υπηρεσίες όπως πλύσιμο μέσα – έξω, αυτόματους πωλητές, αλλαγή λαδιών και φίλτρων.

Θέση Ζουνο, Ασπρόπυργος, Αθήνα, Τ:  6943914615,  www.facebook.com/Autohof-Trucking-Brothers-107527327486535  

Europarking Hellas
Το Europarking Hellas είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα, 7 ήμερες την εβδομάδα και βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο διακίνησης και μεταφορών (και για τις διελεύσεις χιλιάδων βαρέων επαγγελματικών οχημάτων) όπως ο Ασπρόπυργος Αττικής

Ένας μεγάλος χώρος 9.000 τετραγωνικών μέτρων που μπορεί να υποδεχθεί για στάθμευση (Parking) και φύλαξη 90 οχήματα (βαρέα φορτηγά, επαγγελματικά οχήματα κτλ.) εξασφαλίζοντας για τον επαγγελματία οδηγό την ασφάλεια που απαιτεί, προσφέροντας αδιάκοπη φύλαξη όλο το 24ώρο.

Το Europarking  διαθέτει πλυντήριο αυτοκινήτων που λειτουργεί καθημερινά, χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα προϊόντα για το πλύσιμο του φορτηγού σας σε προνομιακές τιμες, ενώ προσφέρει την συγκεκριμένη υπηρεσία και σε αυτοκίνητα για πλύσιμο εκτός parking.

Στην επιχείρηση λειτουργεί επίσης εστιατόριο με φρέσκα "μαμαδίστικα" φαγητά και της ώρας, ενώ παρέχεται στους οδηγούς η δυνατότητα για ντους με ζεστό νερό για όλο το 24ωρο, μετατρέποντας την παραμονή και την αναμονή  του στον χώρο σε μια άνετη και ευχάριστη εμπειρία.

Λάκκα Γκολεμη, Κριεζή & Αγίου Ιωάννου, Ασπρόπυργος Τ: 2105572668, 6971743985  www.facebook.com/Tzortzis4695/

Parking Remiza
Το Parking Remiza  βρίσκεται σε ένα νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, στην Αθήνα, κοντά στα ΚΤΕΛ Κηφισσού.  Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 100 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας για όσο χρόνο χρειάζεται ( υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ημερήσιου ή και μηνιαίο parking)  και όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια. 
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις εστίασης, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως ντους με ζεστό νερό), δωρεάν WiFi και mini market.
Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Τέλος, στο Parking Remiza εκτός από αναλώσιμα θα βρείτε λιπαντικά ADBLUE, εργαλεία, υαλοκαθαριστήρες, είδη καθαρισμού και μπαταρίες παντός τύπου με extra υπηρεσία 24/7 εξυπηρέτηση (εντός Αττικής) με παράδοση αλλά και τοποθέτηση στον χώρο σας !

Αντιγόνης 43 & Δράκοντος  (πλησίον ΚΤΕΛ Κηφισού), Αθήνα, Τ: 211 4115277
www.facebook.com/Remizaparking  , [email protected]


Δήμας Parking
Το Δήμας Parking  βρίσκεται στον Ασπρόπυργο,  στο πιο νευραλγικό σημείο διακίνησης αγαθών, με εύκολη πρόσβαση μέσω της Αττικής Οδού.
 
Εκεί σε μια συνολική έκταση 10.000 τ.μ. και με 50 διαθέσιμες θέσεις parking, μπορείτε να παρκάρετε το φορτηγό σας, με μηνιαία ενοικίαση θέσης,  όποτε επιθυμείτε (καθότι λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα,  7 μέρες την εβδομάδα) διευκολύνοντας σας, πάντα με την ασφάλεια και τη σιγουριά που δίνει η αδιάκοπη φύλαξη από κάμερες ασφαλείας και πάντα με ταχύτητα και ευγένεια.
 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις, δίνοντας σας την δυνατότητα της ξεκούρασης και της χαλάρωσης σε έναν άνετο χώρο που περιλαμβάνει ακόμα και εγκαταστάσεις υγιεινής (όπως WC και ντους με ζεστό νερό 24 ώρες το 24ωρο), δωρεάν WiFi και αυτόματους πωλητές. 
Στον ίδιο χώρο, έμπειρο προσωπικό αναλαμβάνει το πλύσιμο του φορτηγού σας αλλά και βαρέων οχημάτων (Ωράριο λειτουργίας  08:00-18:00) , μεγιστοποιώντας την αξιοποίηση του χρόνου σας, όσο εσείς περιμένετε. 
Το εσωτερικό πλύσιμο των βυτίων και των θαλάμων πραγματοποιείται με δορυφόρο, ενώ το εξωτερικό πλύσιμο πραγματοποιείται με νερό δικτύου χωρίς άλατα ( η παροχή δεν γίνεται από γεώτρηση).
Ακόμη, το Δήμας Parking προσφέρει υπηρεσίες για  την γενικότερη φροντίδα του οχήματος σας όπως γρασάρισμα και καθαρισμός των ζαντών. 

Να σημειωθεί εδώ πως τηρούνται όλοι οι κανόνες και το πρωτόκολλο που αφορούν τα μέτρα ασφαλείας σε σχέση με την πανδημία

Αγίου Ιωάννη Στεφάνη, Ασπρόπυργος, Τ: 21 0558 2579 , 6936690090
https://www.facebook.com/Dimas-Parking-1422942844652243 ,[email protected]
 

Advertisement