Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Lets talk BUSiness 2017» της Mercedes-Benz Ελλάς, οι φίλοι της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα τουριστικά λεωφορεία της μάρκας…

… αλλά και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στον κλάδο του after-sales μέσων της μάρκας OMNIplus.

Ολοκληρώθηκε το «Lets talk BUSiness»!

2.866 Επισκέψεις στο άρθρο (26/5/2017)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για μία ακόμη χρονιά η περιοδεία των λεωφορείων των Mercedes-Benz και Setra σε διάφορες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπου είχαν την ευκαιρία να τα γνωρίσουν από κοντά οι επαγγελματίες.

Για ακόμη μια χρονιά, η Mercedes-Benz Hellas διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την περιοδεία «Lets talk BUSiness 2017» κάνοντας αισθητή την παρουσία της σε διάφορες μεγάλες πόλεις της χώρας, όπου παρουσίασε στον χώρο των υπεραστικών συγκοινωνιών δύο από τα πιο αντιπροσωπευτικά της μοντέλα, το Mercedes-Benz Tourismo 15 RHD και το Setra S 515 HD της σειράς ComfortClass 500.
Με αφετηρία την πόλη των Ιωαννίνων  (9 Μαΐου) και τερματισμό τα Χανιά (18 Μαΐου) με ενδιάμεσες «στάσεις στην Κοζάνη (10 Μαΐου) και το Ηράκλειο Κρήτης (17 Μαΐου), το… καραβάνι της Mercedes-Benz Ελλάς φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις των υπεραστικών ΚΤΕΛ των εν λόγω πόλεων, με την ευγενική συνδρομή των προέδρων και των συνεργατών τους, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους και πελάτες των Mercedes-Benz και Setra να ενημερωθούν για τις εξελίξεις στο χώρο του λεωφορείου, να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τους προβληματισμούς τους.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο κ. Δημ. Τσάπας, Senior Sales Manager Mercedes-Benz & Setra, τόνισε πως: «Ήταν μια συνεύρεση φίλων. Η αγάπη στις μάρκες και η εμπιστοσύνη στα λεωφορεία μας είναι δεδομένη και δοκιμασμένη! Αυτό που επιδιώκουμε είναι να στεκόμαστε στο πλευρό των ιδιοκτητών, κατανοώντας τις αντικειμενικές τους δυσκολίες, να συζητάμε μαζί τους και να τους προτείνουμε λύσεις που θα τους διευκολύνουν και θα τους βοηθήσουν να πάνε τη δουλειά τους μπροστά».
Με αυτό το σκεπτικό, οι επαγγελματίες του κλάδου είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις λύσεις που τους προτείνουν και οι ειδικοί της OMNIplus, από Αθήνα και Θεσσαλονίκη σε ότι αφορά στον τομέα των υπηρεσιών after-sales καθώς, με την κινητή μονάδα service που διαθέτουν, διεξήγαγαν περισσότερους από 60 διαγνωστικούς ελέγχου 15 σημείων  –επιτόπου- ενώ, ενημέρωσαν και για οικονομικά πακέτα service που διαθέτουν αλλά και τις συμφέρουσες προσφορές στα ανταλλακτικά που είναι διαθέσιμες κάθε μήνα…