Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο τεύχος του περιοδικού μας που κυκλοφορεί σύντομα, ταξιδεύουμε στο Μόναχο για να οδηγήσουμε τα νέα Ford Transit & Transit Custom…

… με τον εντελώς νέο πετρελαιοκινητήρα «EcoBlue» των 2,0λτ. που θα προσφέρεται σε εκδόσεις με ισχύ από 105 – 170 ίππους.

Το Transit στη Euro6 εποχή

5.205 Επισκέψεις στο άρθρο (7/6/2016)

Προσκεκλημένοι στο Μόναχο από τη Ford Motor Europe, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε τις εντυπωσιακές δυνατότητες του νέου πετρελαιοκινητήρα «EcoBlue» για τα Transit & Transit Custom.

Στο επόμενο τεύχος του Auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού που κυκλοφορεί σύντομα μπορείτε να βρείτε τις πρώτες εντυπώσεις μας πίσω από το τιμόνι των ανανεωμένων Ford Transit & Transit Custom που είναι και οι πρώτοι εκπρόσωποι της Ford που υποδέχονται τον πετρελαιοκινητήρα «EcoBlue».

Ο νέος αυτός –παγκόσμιος- κινητήρας, με χωρητικότητα 2,0λτ., αναμένεται να υιοθετηθεί από πολλαπλά οχήματα στη γκάμα τόσο των επαγγελματικών όσο και των επιβατικών οχημάτων της εταιρείας και αναμένεται να προσφέρει σημαντικά βελτιωμένες επιδόσεις σε συνδυασμό με περαιτέρω μείωση του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας του οχήματος χάρη στην περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου, τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων αλλά και τα αυξημένα διαστήματα μεταξύ των service του.

Χαρακτηριστικά αξίζει να αναφέρουμε πως, αναλόγως της χρήσης, για το Ford Transit, τα διαστήματα αλλαγής λιπαντικών στον EcoBlue κινητήρα των 2,0λτ. αυξάνονται έως και στα 60.000 χλμ.

Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως το εν λόγω μηχανικό σύνολο των 1.995 κ.εκ. θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με ισχύ 105, 130 και 170 ίππων με μέγιστη ροπή 360, 385 και 405 Nm αντίστοιχα.

Η μέση κατανάλωση καυσίμου του για το Ford Transit θα ξεκινά από τα 6,8λτ./100χλμ. και για το Ford Transit Custom από τα 6,2λτ./100χλμ. αντίστοιχα.