Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποκτήστε το Peugeot Bipper μέσω του προγράμματος «Hertz AdVANtage» με μόλις 188 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ.

Το μεγάλο AdVANtage της εταιρείας σας!

2.018 Επισκέψεις στο άρθρο (22/6/2017)

Οι δουλειές ανεβαίνουν και θέλετε να ενισχύεται τον εταιρικό σας στόλο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας, χωρίς να χρειαστεί να εκταμιεύσετε κονδύλια για την αγορά οχήματος; Η λύση είναι το Hertz AdVANtage!

Γιατί η Hertz AdVANtage σας συμφέρει!
  • Κεφαλαιακή διαθεσιμότητα, καθώς δεν εκταμιεύετε τα χρήματα σας για την αγορά οχημάτων και επομένως μπορούν να διατεθούν σε άλλες παραγωγικές δραστηριότητες της εταιρείας σας.
  • Διαχείριση και φροντίδα του εταιρικού σας στόλου, με τη Hertz να φροντίζει κάθε λεπτομέρεια.
  • Αυτοκίνητο αντικατάστασης σε περίπτωση ακινητοποίησης του μισθωμένου οχήματος.
  • Μετασκευή του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου βάσει των αναγκών σας και διεκπεραίωση των απαιτούμενων διαδικασιών για την έκδοση των εγγράφων της μετασκευής (π.χ. τεχνικός έλεγχος), εξασφαλίζοντας σας χρόνο και ευελιξία.
Πέραν όλων των παραπάνω, η υπηρεσία Hertz AdVANtage είναι τρομερά ευέλικτη και σας παρέχει τη δυνατότητα να επιλέξετε μια απλή μακροχρόνια μίσθωση (long term rental) ή να αγοράσετε το μισθωμένο όχημα με τη λήξη της μίσθωσης (buyback).
 
Great Deals επαγγελματικών που δεν πρέπει να χάσετε!
Bipper
Κάντε δικό σας έναν πιστό συνεργάτη, όπως το Peugeot Bipper, το οποίο προσφέρεται με κινητήρα πετρελαίου 1,3λτ. με ισχύ 80 ίππων (τεχνολογίας Euro6), με μηνιαίο μίσθωμα – πρόκληση, μόλις 188 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ.
Ducato
Αν οι μεταφορικές ανάγκες της εταιρείας σας είναι αυξημένες, τότε η λύση ακούει στο όνομα Fiat Ducato, με ωφέλιμο όγκο φόρτωσης 11,5 m2! Ιδανική λύση για όσους θέλουν να μετακινούν με άνεση και ασφάλεια τα εμπορεύματα τους, με μόλις 399 ευρώ/μήνα + ΦΠΑ.