Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ασφάλεια Taxi: Το πακέτο του μήνα

2.302 Επισκέψεις στο άρθρο (12/10/2015)

Ανακαλύψτε τις πιο συμφέρουσες προτάσεις της αγοράς, αναφορικά με την ασφάλιση του "συνεργάτη" σας με το μικρότερο δυνατό κόστος και τις πληρέστερες καλύψεις.

Η ασφάλιση ενός οχήματος, είτε ιδιωτικής είτε επαγγελματικής χρήσης, είναι υποχρεωτική από τον νόμο και μας καλύπτει στις περιπτώσεις που ενδέχεται να προκαλέσουμε σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές σε τρίτους.
Με τον όρο «Αστική Ευθύνη» αναφερόμαστε στις τυχόν σωματικές βλάβες ή υλικές ζημιές που ενδέχεται να προκαλέσει το όχημα μας και τον λόγο αυτό, σε όλα τα ασφαλιστήρια συμβόλαια, περιλαμβάνονται καλύψεις αστικής ευθύνης για σωματικές βλάβες έως 1 εκ. ευρώ και υλικές ζημιές έως 1 εκ. ευρώ αντίστοιχα. Φυσικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η κυκλοφορία ενός ανασφάλιστου οχήματος, τιμωρείται με πρόστιμο, αφαίρεση πινακίδων κυκλοφορίας, άδειας καθώς και τους διπλώματος του οδηγού του.

Ι.Χ. από 78 ευρώ το εξάμηνο

Μοτό από 29 ευρώ το εξάμηνο

Οι επιπλέον παροχές για τα οχήματα Ταξί

Ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο για οχήματα Ταξί, πέραν από την υποχρεωτική Αστική Ευθύνη, παρέχει τη δυνατότητα ασφάλισης του οχήματος και για συμπληρωματικούς κινδύνους όπως είναι η κλοπή, η φωτιά, τα φυσικά φαινόμενα, η θραύση κρυστάλλων, η νομική προστασία, η Οδική Βοήθεια, η κάλυψη ιδίων ζημιών κ.ά.

Η πρόταση της Skyline
Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της ασφάλισης επαγγελματικών οχημάτων, η εταιρεία SKYLINE σας εξασφαλίζει τα πιο οικονομικά συμβόλαια για οχήματα Ταξί στην ελληνιή αγορά.
Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 – 5777595 ή 210 5124799, μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημα σας με κόστος 238 ευρώ ανά 3μηνο σε ένα πρόγραμμα που προσφέρει:
- Σωματικές βλάβες τρίτων μέχρι 1 εκ. ευρώ ανά θύμα
- Υλικές ζημιές τρίτων μέχρι 1 εκ. ευρώ ανά ατύχημα
- Κάλυψη επιβαινόντων στο Ταξί έως 1 εκ. ευρώ ανά θύμα
- Φροντίδα ατυχήματος με Δωρεάν ρυμούλκηση
- Nομική προστασία
- Θραύση κρυστάλλων μέχρι 5.000 ευρώ