Τα επαγγελματικά αυτοκίνητα που παρουσιάσαμε το 2009
Οι παρουσιάσεις του 2009
Διαβάστηκε από29735αναγνώστες
Μοντέλα όλων των ειδών των επαγγελματικών οχημάτων φιλοξενήθηκαν και παρουσιάστηκαν στις σελίδες του Auto Τρίτη Επαγγελματικά για το 2009, προερχόμενα από κατηγορίες όπως τα Pick-Up, τα Van, τα Vanette, τα Φορτηγά και τα Λεωφορεία.
Παρά τη δύσκολη περίοδο που διάγει η αγορά των επαγγελματικών -και όχι μόνο- οχημάτων τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην ελληνική αγορά, δεν τέθηκε σε καμία περίπτωση θέμα από τις κατασκευάστριες εταιρείες για οποιοδήποτε "πάγωμα" σε ό,τι αφορά στην εξέλιξη και παρουσίαση νέων μοντέλων. Συνέβη ακριβώς το αντίθετο, καθώς κόντρα σε αυτή την κατάσταση, οι εταιρείες αντιπαρέταξαν νέα μοντέλα και νέες τεχνολογίες, οι οποίες αποτελούν ισχυρό δέλεαρ για τον υποψήφιο αγοραστή. Για παράδειγμα, ολοένα και πληθαίνουν τα ελαφρά επαγγελματικά, τα οποία πληρούν τις Euro 5 προδιαγραφές για εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Το Auto Τρίτη Επαγγελματικά δήλωσε δυναμικά "παρών" με συνεχείς παρουσιάσεις, αποστολές τόσο στο εξωτερικό όσο και εντός των τειχών και φυσικά με δοκιμές, σε ό,τι καινούριο μας απασχόλησε και αυτή τη χρονιά και στις επόμενες σελίδες σας το παρουσιάζουμε αναλυτικά.