Παρουσίαση

Van
Πληρότητα σε όλους τους τομείς
¶νετο, ευέλικτο και ασφαλές στον δρόμο
Διαβάστηκε από 8374 αναγνώστες
Οι εκδόσεις Travel 65 του Mercedes-Benz Sprinter εφοδιάζονται με ενισχυμένο εμπρόσθιο άξονα και αερανάρτηση στον πίσω. Τα δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς καθώς και το Retarder, το Adaptive ESP, τα ABS/ASR και άλλα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το cruise-control, εγγυώνται στον οδηγό πως μπορεί να αντιμετωπίσει με ασφάλεια ακόμα και ιδιαίτερα… κρίσιμες καταστάσεις κατά την διάρκεια του δρομολογίου, διατηρώντας πάντα ένα υψηλό επίπεδο άνεσης για τους επιβαίνοντες στο όχημα.
Σημαντική συνδρομή σε αυτή την προσπάθεια έχει το νέο μηχανικό κιβώτιο ECO Gear (6τάχυτο) με το οποίο εφοδιάζεται το Sprinter, που προσφέρει την βέλτιστη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων του κινητήρα με παράλληλη μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου.
¶νετο, ασφαλές και προπάντων ευκολοδήγητο κάτω από όλες τις συνθήκες, το Mercedes-Benz Sprinter Travel 65 εφοδιάζεται ακόμα και με σύστημα υποβοήθησης της εκκίνησης σε δρόμους με έντονη κλίση.
Ο "χωνευτός" χώρος για τις αποσκευές στο πίσω μέρος του οχήματος έχει μέγιστη χωρητικότητα 2,0 κ.μ.
Η κατασκευή του αμαξώματος του Travel 65 είναι πλήρως διαφοροποιημένη σε σχέση με τα πρότυπα που ισχύουν για τις εκδόσεις με κλειστή καρότσα (Van) του Mercedes-Benz Sprinter.
Ο πίσω άξονας φέρει αερανάρτηση, που συμβάλλει στην σημαντική βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος.

 
 Το νέο Mercedes-Benz Sprinter Travel 65
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρες τεχνολογίας EEV με ισχύ 163 ή 190 ίππων
¶νετοι χώροι για έως και 18 επιβάτες
¶νετο, ευέλικτο και ασφαλές στον δρόμο
Τεχνικά χαρακτηριστικά


Advertisement