Παρουσίαση

Van
Πληρότητα σε όλους τους τομείς
¶νετοι χώροι για έως και 18 επιβάτες
Διαβάστηκε από 8373 αναγνώστες
Η κορυφαία έκδοση του Sprinter Travel είναι σε θέση να μεταφέρει 18+1 επιβάτες στο εσωτερικό της και τα νέου τύπου καθίσματα "Travel Star Extra" διακρίνονται για το μεγάλο πλάτος τους, τις πολλαπλές ρυθμίσεις και την μεγάλη ποικιλία επενδύσεων από δέρμα και ύφασμα με τις οποίες εφοδιάζονται.
Η πρόσβαση στο εσωτερικό του οχήματος γίνεται μέσω μιας ηλεκτρικά ελεγχόμενης θύρας, με μεγάλο πλάτος και άνετα αντιολισθητικά και φωτιζόμενα καθίσματα.
Σε ό,τι αφορά στον χώρο για τον οδηγό, αξίζει να σημειώσουμε το πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα του, το πανοραμικό παρμπρίζ, την επένδυση από ξύλο στο ταμπλό και την κεντρική κονσόλα. Φυσικά, η ποιότητα κατασκευής και η εργονομία όλων των χειριστηρίων είναι πολύ καλή.
Κινούμενοι προς τον χώρο για τους επιβάτες, καθίσταται σαφές πως το ωφέλιμο ύψος των 1,9 μ. δεν θα δημιουργήσει προβλήματα, ακόμα και στα μεγαλόσωμα άτομα, ενώ τα καθίσματα εδράζονται σε τρεις στοίχους με διάταξη 2+1. Όλα τους εφοδιάζονται με υποβραχιόνιο, υποπόδιο, αποθηκευτικό δίχτυ και τραπεζάκι ενώ στον εξοπλισμό του οχήματος, που είχαμε στην διάθεση μας για της ανάγκες της φωτογράφησης, περιλαμβανόταν και ένα πρακτικό ψυγείο χωρητικότητας 40 λτ. Οι χώροι για τις χειραποσκευές στην οροφή του οχήματος έχουν μεγάλο βάθος ενώ ο φωτισμός είναι εξαιρετικός. Η καμπίνα είναι πλήρως μονωμένη και το σύστημα κλιματισμού και θέρμανσης ικανοποιεί απόλυτα στις κλιματολογικές συνθήκες της χώρας μας. Τέλος, αξίζει να εστιάσουμε στο υπερσύγχρονο σύστημα πολυμέσων Coach Professional της Blaupunkt με την μεγάλη οθόνη.
Τα καθίσματα του Sprinter Travel 65 προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης και ο ιδιοκτήτης είναι σε θέση να επιλέξει μέσα από μια μεγάλη γκάμα επενδύσεων και χρωματικών συνδυασμών.
Το σύστημα κλιματισμού έχει ισχύ 11 kW, ενώ στον εξοπλισμό του οχήματος περιλαμβάνεται τόσο σύστημα πολυμέσων της Blaupunkt, όσο και ένα ψυγείο χωρητικότητας 40 λτ.
Ο χώρος για τον οδηγό προσφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ οπτικό πεδίο και ευχάριστη λεπτομέρεια αποτελεί η επιλογή επένδυσης από ξύλο στην κεντρική κονσόλα.
Στην οροφή του οχήματος (ωφέλιμο ύψος 1,9 μ.) έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι αποθηκευτικοί χώροι για τις χειραποσκευές.

 
 Το νέο Mercedes-Benz Sprinter Travel 65
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Κινητήρες τεχνολογίας EEV με ισχύ 163 ή 190 ίππων
¶νετοι χώροι για έως και 18 επιβάτες
¶νετο, ευέλικτο και ασφαλές στον δρόμο
Τεχνικά χαρακτηριστικά


Advertisement