Παρουσίαση

Van
Το νέο Mercedes-Benz Sprinter Travel 65
Πληρότητα σε όλους τους τομείς
Διαβάστηκε από 8375 αναγνώστες
Η Mercedes-Benz προσφέρει mini-buses βασισμένα στο Sprinter, που προορίζονται για πολλές χρήσεις, από την μεταφορά Α.Μ.Ε.Α. έως και για ενδοδημοτικές συγκοινωνίες (με χαμηλό δάπεδο). Ωστόσο, η κορυφαία πρόταση στην γκάμα της γερμανικής εταιρείας, κυρίως από πλευράς εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας, είναι το τουριστικό Sprinter Travel 65.
Με μια ματιά
• Δυνατότητα μεταφοράς 18+1 επιβατών
• Νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ECO Gear
• Νέοι κινητήρες 163 και 190 ίππων τεχνολογίας EEV
Όπως προαναφέραμε, η γκάμα των mini-buses της Mercedes-Benz, δηλ. εκείνων που βασίζονται στο Sprinter, περιλαμβάνει τις εκδόσεις Transfer, City, Travel και Mobility. Τα Sprinter Transfer αποτελούν ιδανικές επιλογές για την μεταφορά επιβατών σε περιαστική χρήση, ενώ τα Sprinter City μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε αεροδρόμια ή ως αστικά λεωφορεία χάρη στο χαμηλό δάπεδο τους. Τα Sprinter Mobility είναι σε θέση να καλύψουν απόλυτα τις απαιτήσεις μεταφοράς ατόμων με κινητικά προβλήματα, ενώ οι εκδόσεις Travel, όπως αυτή που παρουσιάζουμε προορίζονται για τουριστική χρήση και καλύπτουν ακόμη και μεγάλες αποστάσεις.
Αναλόγως της έκδοσης, τα Sprinter mini-buses προσφέρονται με μήκη αμαξώματος από 5,9 έως 7,7 κ.μ. και μεικτά βάρη από 3,5 έως 5,6 τον. Η έκδοση Travel 65 που παρουσιάζουμε βασίζεται στο δάπεδο και τα μηχανικά μέρη του Sprinter, ωστόσο το αμάξωμα του διαφοροποιείται σημαντικά από τις εκδόσεις Van (στο αμάξωμα των οποίων βασίζονται αρκετοί από τους ανταγωνιστές του).
Βασικό του γνώρισμα αποτελούν οι τεράστιες γυάλινες επιφάνειες, ενώ η μπαγκαζιέρα στο πίσω μέρος του οχήματος έχει χωρητικότητα 2,0 κ.μ. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστατος και προαιρετικά, προσφέρονται ακόμα και ιδιαίτερα εξεζητημένες λύσεις για τον επαγγελματία, ενώ σε σχέση με τις μικρότερες εκδόσεις Travel 45 και 55, η 65 προσφέρει αυξημένο εσωτερικό πλάτος κατά 10 εκ. Με μήκος αμαξώματος που ανέρχεται στα 7.700 χλστ., ύψος 2.875 χλστ. και ωφέλιμο εσωτερικό ύψος 1.900 χλστ., το νέο Sprinter Travel 65 προσφέρει ιδιαίτερα άνετους χώρους για την μεταφορά 18+1 επιβατών (τέσσερις θέσεις πλέον στην τελευταία σειρά), ενώ παράλληλα είναι αρκετά ευέλικτο για να κινηθεί με άνεση ακόμα και σε εξαιρετικά περιορισμένους χώρους. Καταλήγοντας, αξίζει να αναφερθούμε στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής και την αξιοπιστία που συνοδεύει το νέο mini-bus, όπως άλλωστε και τους υπόλοιπους εκπροσώπους της γερμανικής εταιρείας.

 
 Το νέο Mercedes-Benz Sprinter Travel 65
Κινητήρες τεχνολογίας EEV με ισχύ 163 ή 190 ίππων
¶νετοι χώροι για έως και 18 επιβάτες
¶νετο, ευέλικτο και ασφαλές στον δρόμο
Τεχνικά χαρακτηριστικά


Advertisement