Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο κιβώτιο i-Shift (φυσικά διπλού συμπλέκτη) εφοδιάζεται με επανασχεδιασμένο επιλογέα.

Σημαντικά βελτιωμένη είναι η ενεργητική ασφάλεια των νέων Volvo Trucks, τόσο εντός της πόλης όσο και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης.

Κορυφαία συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού

2.114 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2020)

Κάθετα αναβαθμισμένο είναι και το επίπεδο παθητικής / ενεργητικής ασφάλειας των νέων Volvo Trucks ενσωματώνοντας π.χ. προβολείς LED (μεγάλη σκάλα) με αυτόματα προσαρμοζόμενη λειτουργία που απενεργοποιείται αυτόματα όταν απαιτείται (αντίθετα κινούμενα οχήματα κ.ο.κ.).
Βελτιωμένη είναι και η λειτουργία του Adaptive Cruise Control (ACC) που ενεργοποιείται ακόμη και από τα 0χλμ./ώρα ενώ είναι σε θέση να διατηρεί σταθερή την ταχύτητα του οχήματος και σε κατωφέρειες.
Το EBS ενσωματώνει λειτουργίες όπως το Collision Warning ή το Emergency Brake ενώ, το ESC (Electronic Stability Control) περιλαμβάνεται στον standard εξοπλισμό.
Παράλληλα, το Volvo Dynamic Steering σε συνδυασμό με τα Lane Keeping Assist και Stability Assist, μειώνει αισθητά το… άγχος του οδηγού.
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε επιπλέον λειτουργίες όπως το σύστημα αναγνώρισης πινακίδων οδικής σήμανσης ενώ μια κάμερα στην πλευρά του συνοδηγού, εξαλείφει τα «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)