Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι προσφορές στα LCVs

21.653 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2011)

Στην τελική ευθεία!
Εν όψει 2012, οι ελληνικές αντιπροσωπείες επαγγελματικών οχημάτων επιδίδονται σε νέο «σαφάρι» προσφορών και εκπτώσεων, με στόχο την τόνωση ή και αύξηση των πωλήσεων τους, σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία για την ελληνική αγορά.

Το 2011, η ελληνική αγορά του επαγγελματικού αυτοκινήτου βρέθηκε και αυτή στο μάτι του κυκλώνα λόγω της γενικότερης κρίσης που συνεχίζει να μαστίζει την ελληνική αγορά αυτοκινήτου.
Το μέτρο της απόσυρσης που, όπως όλα δείχνουν εκπνέει σύντομα, αποτέλεσε ένα δέλεαρ για αρκετό κόσμο και σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερα συμφέρουσες έξτρα προσφορές των ελληνικών αντιπροσωπειών, έδωσαν μια μικρή –όπως αποδείχτηκε- πνοή στην πολύπαθη αγορά.
Η «χαρά» όμως δεν κράτησε πολύ, όπως φάνηκε άλλωστε και από τη γενικότερη πορεία των ταξινομήσεων μέσα στο έτος, ενώ η νέα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας σίγουρα δε θα βοηθήσει και ιδιαίτερα…
Έχοντας λοιπόν κατά νου τη διαμορφωθείσα κατάσταση στην ελληνική αγορά επαγγελματικού αυτοκινήτου, οι ελληνικές αντιπροσωπείες εισέρχονται στην τελική ευθεία μέχρι την πάροδο του τρέχοντος έτους, με προσφορές και εκπτώσεις ικανές να δελεάσουν ακόμη και τους πιο υποψιασμένους υποψήφιους αγοραστές.
Το «δέλεαρ», στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο και γι’ αυτό το λόγο, το Auto Τρίτη Επαγγελματικά συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει στις επόμενες σελίδες όλα όσα θα ισχύουν (με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές) μέχρι να αποχαιρετίσουμε και το 2011.