Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Mercedes-Benz

    21.692 Επισκέψεις στο άρθρο (16/12/2011)

    Σύμφωνα με την ελληνική αντιπροσωπεία της Μercedes-Benz, τα επαγγελματικά οχήματα τς εταιρείας είναι διαθέσιμα με τα εξής χρηματοδοτικά προγράμματα:
    *50% προκαταβολή και εξόφληση σε 24 άτοκες μηνιαίες δόσεις
    *20% προκαταβολή και εξόφληση σε 60 μηνιαίες δόσεις με επιτόκιο 6,75% (πλέον ΦΠΑ) Επίσης, με το πρόγραμμα MBwelcome, ο επαγγελματίας μπορεί να αποκτήσει το επαγγελματικό που θέλει ακόμη πιο εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια. Το πρόγραμμα MBwelcome προσφέρει στον επαγγελματία χαμηλή μηνιαία δόση, εγγυημένη αξία επαναγοράς και 4 διαφορετικές επιλογές στη λήξη του.
    Την ίδια στιγμή, ισχύει έκπτωση 30% στην τιμή -προ φόρων- για συγκεκριμένο αριθμό οχημάτων Vito Van EURO4 και έκπτωση 30% στην τιμή - προ φόρων – για Sprinter Van/ Chassis.

    Προσφορές Mercedes-Benz
    * Ανανέωση του προγράμματος, επιλέγοντας ένα νέο όχημα
    * Απόκτηση του αυτοκινήτου, εξοφλώντας την τελευταία δόση
    * Αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης
    * Επιστροφή του οχήματος, χωρίς καμία υποχρέωση
    Παράλληλα και επιπλέον της 2ετούς εργοστασιακής εγγύησης, και μόνο με πρόγραμμα χρηματοδότησης από τη Mercedes-Benz Financial Services, η Mercedes-Benz προσφέρει στον επαγγελματία δωρεάν επέκταση εγγύησης για 2 έτη για όλα τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα, ενώ ισχύουν και τα ακόλουθα:
    * Δωρεάν οπτικός έλεγχος
    * Έκπτωση 10% (ανταλλακτικά και εργασία) στον πελάτη, σε όλες τις εργασίες επισκευής που τυχόν προκύψουν από τον έλεγχο.
    * Μειωμένη τιμή για προέλεγχο ΚΤΕΟ – 19 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 23%). Αν προκύψουν εργασίες από τον έλεγχο τότε τα 19 ευρώ θα συμψηφιστούν στο τελικό λογαριασμό.
    * Έκπτωση 10% (ανταλλακτικά και εργασία) στον πελάτη, σε όλες τις εργασίες επισκευής που τυχόν προκύψουν από τον Προέλεγχο ΚΤΕΟ.