ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Το νέο Actros διασχίζει την Ελλάδα!

3.273 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2011)

Δύο ολοκαίνουρια Actros θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στους δρόμους της Ελλάδας εντός του Δεκεμβρίου, με στόχο την άμεση γνωριμία του κοινού με τη ναυαρχίδα της Mercedes-Benz.

PRO.autotriti Team

Οι θαυμαστές της γερμανικής εταιρείας και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν οι ίδιοι τα καινούρια οχήματα τόσο σε εθνικό όσο και σε επαρχιακό οδικό δίκτυο και να διαπιστώσουν έμπρακτα την εξαιρετική οδική συμπεριφορά, την άνεση και την οικονομία που προσφέρει το πρόσφατα ανακηρυχθέν ως «Truck of the Year 2012», Mercedes-Benz Actros.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, εισαγωγική εταιρεία φορτηγών ταξινομεί πλήρεις συρμούς (τράκτορας & επικαθήμενο), ώστε να δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες τέτοιων οχημάτων να δοκιμάσουν τα προϊόντα της σε πραγματικές συνθήκες.
H δέσμευση «Τrucks you can trust» της γερμανικής εταιρείας βρίσκει πλήρη εφαρμογή στην πράξη, και δείχνει τη σιγουριά της και την αίσθηση υπεροχής που αποπνέει το νέο Actros.

Τα δύο φορτηγά 1845LS και 1851LS, 450 και 510 ίππων αντίστοιχα, είναι εξοπλισμένα με το σύστημα τηλεματικής FleetBoard και με καμπίνες Streamline και Gigaspace. Όσον αφορά στο τονάζ, θα είναι φορτωμένα με κύβους σκυροδέματος φτάνοντας τους 40 τόνους μεικτού βάρους.