ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Τιμές Επαγγελματικών Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Πρόβλημα προκαλείται στις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των φορτηγών από τις απαιτήσεις της τρόικας για την άρση των περιορισμών για τους επαγγελματίες εκτός ΕΕ.

Προβλήματα στην απελευθέρωση των φορτηγών

2.380 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2012)

Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στην απελευθέρωση των φορτηγών σύμφωνα με το νέο νομοσχέδιο καθώς οι εκπρόσωποι της τρόικας επιμένουν πως πρέπει να επιτρέπεται και η είσοδος στο επάγγελμα από τρίτες χώρες.

PRO.autotriti Team

Θέλεις service ή έχεις κάποιο πρόβλημα με το φορτηγό σου;
ΠΑΡΕ 3 ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Προβλήματα παρουσιάζονται στις διαπραγματεύσεις του υπουργείου Μεταφορών με τους εκπροσώπους της τρόικας με βάση το άρθρο 5 του νέου πολύ- νομοσχεδίου που έχει κατατεθεί στην Βουλή.
Συγκεκριμένα το τεχνικό κλιμάκιο τρόικας απαιτεί την απόσυρση της διάταξης που απαγορεύει την δραστηριοποίηση στον κλάδο σε φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που προέρχονται από τρίτες χώρες (εκτός ΕΕ).
Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, κύκλοι του υπουργείο Μεταφορών αναφέρουν πως το κλιμάκιο της τρόικας εμμένει ιδιαίτερα σε αυτό το σημείο καθώς θεωρεί πως αποτελεί ένα από τα εμπόδια που παραμένουν στην ελεύθερη πρόσβαση στο επάγγελμα από όλους τους ενδιαφερόμενους.
Το σχέδιο νόμου που είχε προετοιμάσει ο πρώην υπουργός Μεταφορών, κ. Ρέππας, επέτρεπε την δραστηριοποίηση στον κλάδο από επαγγελματίες που προέρχονται από χώρες εκτός της ΕΕ, ωστόσο το πιο πρόσφατο πόνημα του υπουργείου το απαγορεύει.