Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κερδίστε αγοράζοντας!

19.593 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2012)

Η γενικότερη πτωτική πορεία της αγοράς, συμπαρασύρει τα πάντα στο διάβα της, χωρίς να υπολογίζει όμως ότι υπάρχουν κάποιοι εκπρόσωποι των ελαφρών επαγγελματικών αυτοκινήτων, οι οποίοι θα αποτελέσουν δυνατούς αντιπάλους και δεν θα παραδοθούν αμαχητί.

Με τις πωλήσεις να σημειώνουν καθοδική πορεία γενικά και ειδικά, οι αντιπροσωπείες προσφέρουν όλο και μεγαλύτερες προσφορές, οι οποίες σε συνδυασμό με το μέτρο της απόσυρσης, επιφέρουν ακόμη μικρότερες τιμές αγοράς για όλη την γκάμα των επαγγελματικών οχημάτων τους.
Ο στόχος είναι προφανής και αφορά στη διατήρηση ή αύξηση του μερίδιο που κατέχουν στην αγορά ελαφρών επαγγελματικών της χώρας μας. Σαφέστατα πρόκειται για μια δύσκολη αποστολή, αν αναλογιστούμε τι συμβαίνει στη χώρα μας και ίσως τι επίκειται να συμβεί.
Στις επόμενες σελίδες συγκεντρώσαμε (με βάση πάντα τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας και τα όσα ισχύουν την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές) και σας παρουσιάζουμε τα 3 πιο προσιτά μοντέλα κάθε κατηγορίας (Pick-Up, Vanette/ Mini-Vanette και Van) και το κόστος αγοράς που απαιτείται για το καθένα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους από την απόσυρση.
Θα πρέπει όμως να σημειωθεί πως οι παρακάτω τιμές αφορούν κυρίως στην έκδοση με το χαμηλότερο κόστος κάθε μοντέλου, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις λαμβάνονται υπόψη τυχόν εκπτώσεις και προσφορές σε συνδυασμό με την κρατική απόσυρση, οι οποίες ισχύουν με συγκεκριμένα κριτήρια για κάθε εταιρεία.