Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το τελικό στάδιο εξέλιξης του νέου Citan περιλαμβάνει δοκιμές κάτω από θερμοκρασίες έως και -40 βαθμών Κελσίου.

Χειμερινές δοκιμές για το νέο Citan

2.523 Επισκέψεις στο άρθρο (15/3/2012)

Δοκιμές κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες στον αρκτικό κύκλο πραγματοποιεί η Mercedes-Benz στο νέο ελαφρύ επαγγελματικό της, το Citan, λίγους μήνες πριν από την επίσημη παρουσίαση του.

Σε πολικές συνθήκες θερμοκρασιών που φτάνουν έως και τους -40 βαθμούς Κελσίου, πραγματοποιούνται τα τελικά στάδια εξέλιξης του νέου Mercedes-Benz Citan που έχει ανακοινωθεί πως θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο φθινόπωρο το τρέχοντος έτους.
Στο ιδιόκτητο κέντρο δοκιμών της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας στο Arieplog της βόρειας Σουηδίας, ελέγχονται διεξοδικά στοιχεία του νέου Citan όπως η διαδικασία εκκίνησης του κινητήρα κάτω από ιδιαίτερα χαμηλές συνθήκες, τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού αλλά και επιμέρους σημεία της δομής του αμαξώματος όπως π.χ. η αντοχή των πλαστικών που έχουν χρησιμοποιηθεί.
Παράλληλα κατά τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης του Citan ελέγχεται διεξοδικά και κάτω από τις πιο ακραίες συνθήκες, η λειτουργία του συστήματος ευστάθειας ESP που θα περιλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό όλων των εκδόσεων του.
Υπενθυμίζουμε πως η λειτουργία του ESP συμπεριλαμβάνει την διαχείριση επιμέρους συστημάτων όπως το ABS, το σύστημα αντιολίσθησης των κινητηρίων τροχών, η πέδηση κ.ά.