Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με το νέο τεύχος του auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού μπορείτε να συμμετάσχετε στον μεγάλο διαγωνισμό με έπαθλο ένα ταξίδι στην Ιταλία.

Με αφορμή την έκθεση NATEX 2012, στις σελίδες του περιοδικού φιλοξενούμε ένα μεγάλο αφιέρωμα στα οχήματα της κατηγορίας των Pick-Up.

Στις σελίδες του περιοδικού συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα Van με τη χαμηλότερη μέση κατανάλωση καυσίμου της αγοράς.

Δοκιμάζουμε τα ανανεωμένα Mercedes-Benz Vito και Sprinter με τους νέους πετρελαιοκινητήρες BlueEFFICIENCY.

Ταξιδεύουμε στην Γερμανία για την παρουσίαση της νέας γενιάς των Euro6 κινητήρων της Mercedes-Benz.

Μεγάλος διαγωνισμός για τα Pick-Up!

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2012)

Στο νέο τεύχος του «auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού» μπορεί να συμμετάσχετε σε έναν μεγάλο διαγωνισμό για τα Pick-Up με έπαθλο τα εισιτήρια για Ιταλία μετΆ επιστροφής από τη Superfast Ferries.

Σημαντικά ανανεωμένο και με μεγάλη ποικιλία ιδιαίτερα ενδιαφερόντων αφιερωμάτων είναι το νέο τεύχος του «auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού» που ήδη κυκλοφορεί.
Με αφορμή την –επιτυχημένη για μία ακόμη χρονιά- έκθεση NATEX 2012 φιλοξενούμε στις σελίδες του περιοδικού ένα αφιέρωμα για την γκάμα των ελαφρών ημιφορτηγών (Pick-Up) καθώς και ένα ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με έπαθλο για τον νικητή ένα δωρεάν ταξίδια για δύο άτομα και το όχημα του προς την Ιταλία.
Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε την παρουσίαση όλων των Van της ελληνικής αγοράς με γνώμονα τη μέση κατανάλωση καυσίμου που επιτυγχάνουν σύμφωνα με τον κατασκευαστή.
Τέλος ταξιδεύουμε στην Γερμανία για την παρουσίαση της νέας γενιάς κινητήρων της Mercedes-Benz που καλύπτουν τις προδιαγραφές της Euro6 ενώ δοκιμάζουμε στην Ελλάδα τα ανανεωμένα Mercedes-Benz Sprinter & Vito με τους ολοκαίνουργιους πετρελαιοκινητήρες BlueEFFICIENCY.