Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Δράττοντας την ευκαιρία

23.691 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2012)

Μπορεί οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία να αποτελούν ένα σημαντικό εμπόδιο για τη λήψη της απόφασης αντικατάστασης ενός επαγγελματικού οχήματος ωστόσο, εξαιτίας ακριβώς της οικονομικής κρίσης, οι ελληνικές αντιπροσωπείες προσφέρουν σημαντικές ευκαιρίες για την απόκτηση του νέου «συνεργάτη» μιας επιχείρησης. Εκμεταλλευτείτε τις!

Ηαπόκτηση ενός νέου επαγγελματικού οχήματος είναι σε θέση να προσφέρει σημαντικά οφέλη σε μια επιχείρηση ή έναν επιτηδευματία καθώς εμφανίζει σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με ένα όχημα ακόμα και 5ετίας.
Αρχικά, αξίζει να αναφερθούμε στο επερχόμενο μέτρο του «Πράσινου Δακτυλίου» που θα τεθεί σε ισχύ από το φθινόπωρο και θα επιφέρει σημαντικούς περιορισμούς στην κυκλοφορία των οχημάτων εντός του κέντρου των μεγαλουπόλεων, τομέα που αποτελεί το βασικό… πεδίο δράσης για τα οχήματα Vanette που παρουσιάζουμε στις σελίδες που ακολουθούν.
Παράλληλα, στην πλειοψηφία τους, τα νέα ελαφρά επαγγελματικά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, εφοδιάζονται πλέον με πιο οικονομικούς (τόσο σε καύσιμο, όσο και κόστος χρήσης και συντήρησης) κινητήρες που είναι σε θέση να μειώσουν σημαντικά τα λειτουργικά έξοδα ενός επαγγελματία.
Τέλος, δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως εξαιτίας της πτώσης των πωλήσεων της αγοράς σε σχέση με τα δεδομένα των προηγουμένων ετών, οι ελληνικές αντιπροσωπείες έχουν αναγκαστεί να καταφύγουν σε πολλών τύπων εκπτώσεις και προσφορές, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση των οχημάτων τους.
Οι εν λόγω προσφορές περιλαμβάνουν ιδιαίτερα «γενναίες» εκπτώσεις που σε συνδυασμό με τα οφέλη από την –τυχόν- απόσυρση ενός παλαιού επαγγελματικού μεταφράζονται σε σημαντικές μειώσεις στην τελική τιμή αγοράς ενός νέου επαγγελματικού.
Παράλληλα, ο υποψήφιος ιδιοκτήτης ενός Vanette μπορεί να επωφεληθεί από τα ιδιαίτερα ευέλικτα και ελκυστικά προγράμματα χρηματοδότησης που του προτείνονται στα οποία μεταξύ άλλων προβλέπονται από μηδενική προκαταβολή και εποχιακές ή ανισόποσες δόσεις, μέχρι κάλυψη αποπληρωμής του δανείου, περίοδος χάριτος αλλά και εξόφληση του οχήματος μέσω συναλλαγματικών.
Σαφέστατα, η κατάσταση της αγοράς δεν είναι η καλύτερη δυνατή, ωστόσο το σίγουρο είναι πως ακόμα και σε αυτή τη δεδομένη στιγμή οι προσφορές είναι σημαντικές και οι ευκαιρίες πολλαπλές.