ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο σύνολο τους οι ελληνικές αντιπροσωπείες προσφέρουν τα οχήματα της κατηγορίας των Vanette με σημαντικές εκπτώσεις- προσφορές.

Ταξιδέψαμε στην Ολλανδία και σας μεταφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις από το νέο Vanette της Mercedes-Benz με την ονομασία Citan.

Στις σελίδες του νέου auto Τρίτη Επαγγελματικά θα βρείτε ένα πλήρες αφιέρωμα στα ελαφρά φορτηγά με μεικτό βάρος από 3,5-8,0t.

Στο εκτενές αφιέρωμα του περιοδικού, σας παρουσιάζουμε όλα όσα θέλατε τα γνωρίζετε για 10 –νέου τύπου- Ταξί με δυνατότητα μεταφοράς έως 9 ατόμων.

Ξεχωριστές προσφορές στα Vanette

2.364 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2012)

Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε όλες τις –σημαντικές- προσφορές που είναι διαθέσιμες για την γκάμα των Vanette καθώς και πολλά άλλα θέματα.

Εκπτώσεις ύψους έως και 2.500 ευρώ είναι διαθέσιμες στην παρούσα φάση στα οχήματα της κατηγορίας των Vanette με αποτέλεσμα η απόκτηση κάποιου εξ αυτών να αποτελεί μια δελεαστική πρόταση για τον επαγγελματία.
Παράλληλα όμως στις σελίδες του νέου auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί μπορείτε να βρείτε τα πρώτα στοιχεία και φωτογραφίες του νέου ελαφρού της Mercedes-Benz με την ονομασία Citan, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά στην επίσημη πανευρωπαϊκή παρουσίαση του στον διεθνή Τύπο στο ¶μστερνταμ.
Επιπλέον σας προσφέρουμε ένα πλήρες αφιέρωμα στα ελαφρά φορτηγά με μεικτό βάρος από 3,5- 8,0t. καθώς και όλα όσα θέλατε να γνωρίζετε για τα –νέου τύπου- Ταξί με δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών.
Ωστόσο τα σημαντικά αφιερώματα δεν σταματούν εκεί καθώς στις σελίδες του περιοδικού μας συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τα πάντα σχετικά με τον τεχνικό έλεγχο των επαγγελματικών οχημάτων στα Ιδιωτικά ΚΤΕΟ ενώ ταξιδέψαμε και στην Γερμανικά για την νέα γενιά των mini-buses της Mercedes-Benz.