Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο τεύχος του auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού κυκλοφορεί προσφέροντας… Λύσεις για Όλους!

Βασιζόμενοι στην λαϊκή ρήση «τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα» σας παρουσιάζουμε τις λύσεις που προσφέρουν τα κατάλληλα επαγγελματικά οχήματα.

Το νέο Mercedes-Benz Travego Edition1 είναι πλέον διαθέσιμο ως το πρώτο τουριστικό λεωφορείο με κινητήρες τεχνολογίας Euro6.

Το περιοδικό μας ταξίδεψε στο ¶μστερνταμ και σας μεταφέρει όλα όσα θέλατε να γνωρίζεται από την πρόσφατη Διεθνή Έκθεση RAI.

Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα!

2.685 Επισκέψεις στο άρθρο (19/6/2012)

Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού που κυκλοφορεί σας παρουσιάζουμε τις ιδανικές λύσεις που προσφέρει ο κατάλληλος… συνεργάτης σε μια μεγάλη γκάμα επαγγελματιών.

Το νέο τεύχος του auto Τρίτη Αγορά Επαγγελματικού που κυκλοφορεί φιλοξενεί όλες τις νέες εξελίξεις στην εγχώρια και διεθνή αγορά επαγγελματικών οχημάτων.

Όλα τα νέα μοντέλα, οι κυριότερες και πιο ενδιαφέρουσες τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και όλες οι προσφορές- εκπτώσεις των ελληνικών αντιπροσωπειών για την αγορά των επαγγελματικών οχημάτων βρίσκονται στις σελίδες του.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το μεγάλο αφιέρωμα «Λύσεις για Όλους» μέσω του οποίου συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τις ιδανικές λύσεις που προσφέρει το κατάλληλο «εργαλείο» για μια μεγάλη γκάμα επιχειρηματιών.

Παράλληλα στην νέα ενότητα «XXL» που δημιουργήσαμε, μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στην αγορά των επαγγελματικών οχημάτων με μεικτό βάρος άνω των 3,5t.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε την παρουσίαση του νέου Mercedes-Benz Travego Edition 1, του πρώτου τουριστικού λεωφορείου μαζικής παραγωγής με κινητήρα προδιαγραφών Euro6 καθώς και την αποστολή του περιοδικού στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων του ¶μστερνταμ (RAI).