Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με μόλις 119 g/km, οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις του Fiat Fiorino μπορούν να κινηθούν με άνεση εντός του Πράσινου Δακτυλίου της πρωτεύουσας.

    Fiat Fiorino

    46.249 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2012)

    Από 109 g/km

    Όπως και το «δίδυμο» μοντέλο της Citroen, το Fiat Fiorino αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν φορτία βάρους έως και 660 κιλών και με όγκο από 2,5- 2,8 κ.μ., με ένα όχημα του οποίου το μήκος δεν υπερβαίνει τα 3.865 χλστ.
    Παράλληλα, το ιταλικό μοντέλο διακρίνεται για την ευκολία πρόσβασης στο χώρο φόρτωσης του, μέσω της πίσω –δίφυλλης- ή της πλευρικής συρόμενης θύρας.
    Σε ό,τι αφορά στη γκάμα των κινητήρων του, ο 1.300άρης Multijet της ιταλικής εταιρείας σε συνδυασμό με το ειδικό φίλτρο μικροσωματιδίων, επιτρέπει στο Fiorino να κινηθεί σε μεικτό κύκλο κίνησης με μέση κατανάλωση καυσίμου της τάξης, μόλις των 4,5 λτ./100 χλμ., ενώ οι εκπομπές C02 ορίζονται στα 109 g/km.
    Η συγκεκριμένη επίδοση όπως είναι φυσικό, επιτρέπει στο Fiorino να κινηθεί ελεύθερα στον μελλοντικό Πράσινο Δακτύλιο καθώς είναι σημαντικά χαμηλότερη από το όριο των 140 g/km που έχει τεθεί από την Πολιτεία.