Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 1,3 λτ. που κινεί το Peugeot Bipper καταναλώνει μόλις 4,1 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει μόλις 109 g/km.

    Peugeot Bipper

    46.211 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2012)

    Από 109 g/km

    Το ανανεωμένο Peugeot Bipper με τον εξελιγμένο πετρελαιοκινητήρα των 1,3 λτ. που καλύπτει τις προδιαγραφές της Euro5 είναι πλέον διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά προσφέροντας ιδανικές λύσεις στους επαγγελματίες που επιθυμούν ένα άρτια εξοπλισμένο και με μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες Vanette που να κινείται χωρίς περιορισμούς στο κέντρο της πόλης. Σε αυτό άλλωστε συμβάλλει θετικά και το νέο πακέτο εξοπλισμού «Pro» που προσφέρεται ως στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις επαγγελματικών της Peugeot Professionnel. Σε ό,τι αφορά στο νέο πετρελαιοκινητήρα των 1,3 λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του γαλλικού μοντέλου, αξίζει να αναφέρουμε πως η μέγιστη ισχύς του ανέρχεται στους 75 ίππους και η ροπή στα 160 Nm αντίστοιχα.
    Ωστόσο, τα σημαντικά νέα αφορούν στη μέση κατανάλωση καυσίμου που πλέον περιορίζεται για μεικτό κύκλο κίνησης στα 4,1 λτ./100 χλμ. Αντίστοιχα, οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα περιορίζονται πλέον στα 109 g/km και είναι σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τα όσα ορίζει η νομοθεσία για τον προσεχή Πράσινο Δακτύλιο που θα ισχύσει στο κέντρο της Αθήνας.