Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο MacGyver επιστρέφει... για τις ανάγκες προώθησης του Mercedes Citan.

Τα τρία αυτά επεισόδια δεν θα παιχτούν τηλεοπτικά αλλά στο ίντερνετ, στο -ειδικό για την περίσταση- site macgyver-citan.com.

To Mercedes Citan και ο... MacGyver

2.424 Επισκέψεις στο άρθρο (16/8/2012)

Ο πολυτάλαντος ήρωας της ομώνυμης σειράς του 1980 επιστρέφει σε τρία νέα online επεισόδια, με στόχο την προώθηση του νέου επαγγελματικού van της Mercedes, Citan.

Θυμόσαστε τον Richard Dean Anderson, βασικό ήρωα της σειράς MacGyver; Όποια και αν είναι η απάντηση, το σίγουρο είναι ότι οι άνθρωποι της Mercedes δεν τον ξέχασαν. Στα πλαίσια, λοιπόν, προώθησης του νέου τους van, Citan, αποφάσισαν να προσεγγίσουν τον αμερικάνο ηθοποιό με στόχο να γυρίσουν τρία νέα επεισόδια της γνωστής σειράς, όπου θα συμπρωταγωνιστούν άνθρωπος και αυτοκίνητο. Για την ακρίβεια, το Citan θα παίξει το ρόλο του... ελβετικού του σουγιά, στη μάχη εναντίον διαφόρων «κακών» που θα βρεθούν στο διάβα του.

 

Τα τρία αυτά επεισόδια δεν θα παιχτούν τηλεοπτικά αλλά στο ίντερνετ, στο -ειδικό για την περίσταση- site macgyver-citan.com. Η προβολή τους θα γίνει στις 18 Σεπτεμβρίου. Αναφορικά με το Citan βασίζεται στο Renault Kangoo και θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε ένα περίπου μήνα, στην έκθεση του Ανόβερο. Η γκάμα των κινητήρων του θα περιλαμβάνει τέσσερα σύνολα, ένα υπερτροφοδοτούμενο βενζίνης, 114 ίππων και 3 diesel, με απόδοση από 75 έως 110 ίππους.