ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τιμές με Leasing

Το νέο Ford Ranger που πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική του πορεία και στην ελληνική αγορά, απέσπασε τον τίτλο του «International Pick-Up» για το 2013.

«International Pick-Up 2013» το νέο Ranger

4.095 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2012)

Χάρη στις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητες, τους ισχυρούς κινητήρες και το κορυφαίο επίπεδο ασφάλειας, το νέο Ford Ranger απέσπασε τον τίτλο του «International Pick-Up of the Year» για το 2013.

Η απόφαση των μελών της επιτροπής για την ανάδειξη του εν λόγω βραβείου είναι ομόφωνη και η νέα γενιά του Ranger ήρθε να συμπληρώσει με τον τίτλο του «International Pick-Up of the Year 2013» τις επιτυχίες της Ford μετά τα βραβεία «International Van of the Year 2013» (Transit Custom) και «International Engine of the Year 2013» (1,0λτ. EcoBoost).

Οι εξαιρετικές επιδόσεις του νέου Ranger τόσο στον τομέα των εκτός δρόμου ικανοτήτων όσο και στους χώρους που προσφέρει για τους επιβάτες στο εσωτερικό των –τριών τύπων- καμπινών του, συνδυάζονται ιδανικά με το εξαιρετικό ωφέλιμο φορτίο που είναι σε θέση να μεταφέρει (αλλά και να έλξει).

Παράλληλα οι νέοι ισχυροί κινητήρες του αποτελούν ένα σημαντικό δέλεαρ για τους υποψήφιους ιδιοκτήτες του, όπως αντίστοιχα και το γεγονός ότι πρόσφατα, ο εκπρόσωπος της Ford απέσπασε βαθμολογία 5 αστέρων στις δοκιμές ελεγχόμενης πρόσκρουσης του οργανισμού EuroNCAP.

Πληροφοριακά αξίζει να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια των εκτεταμένων δοκιμών από τα μέλη της επιτροπής στο Milbrook Proving Ground στο Bedfordshire της Αγγλίας, το νέο Ford Ranger απέσπασε συνολικά 47 πόντους και απέσπασε την πρώτη θέση στην βαθμολογία μπροστά από τα Isuzu D-Max και VW Amarok που ακολούθησαν.