Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα έκδοση «Special Edition» του VW Transporter θα διακρίνεται για τον πληρέστατο εξοπλισμό και τους κινητήρες ισχύος έως και 201 ίππων.

Το διακριτικό λογότυπο «Edition» αποτελεί μια από τις λεπτομέρειες που υποδεικνύουν τον χαρακτήρα της νέας έκδοσης του VW Transporter.

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα της είναι επίσης –πέραν της μαύρης οροφής- και οι προβολείς ομίχλης με μεταβλητή δέσμη (Cornering Lights).

Νέα «Special Edition» για το VW Transporter

4.134 Επισκέψεις στο άρθρο (15/2/2013)

Μετά το VW Caddy, η VW αποφάσισε να παρουσιάζει μια νέα εξεζητημένη έκδοση και του T5 Transporter με την ονομασία «Special Edition» που διακρίνεται για τον πληρέστατο βασικό εξοπλισμό της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, η VW αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα «Special Edition» έκδοση του δημοφιλούς ελαφρού επαγγελματικού της που θα διακρίνεται για τον πληρέστερο εξοπλισμό καθώς και την χαρακτηριστική –μαύρου χρώματος- οροφή, όπως και η αντίστοιχη «Special Edition» εκδοχή του Caddy.

Το Transporter Special Edition θα είναι διαθέσιμο σε διάφορους χρωματισμούς με κυριότερο χαρακτηριστικό το ματ φινίρισμα της οροφής, της μάσκας, του προφυλακτήρα αλλά και τις ζώνες αλουμινίου 18 ιντσών.

Παράλληλα στο εσωτερικό του οχήματος έχουν προβλεφθεί διάφορες ηλεκτρικές ευκολίες, προβολείς ομίχλης εμπρός με σύστημα μεταβολής της δέσμης τους ανάλογα με τις κινήσεις του οδηγού καθώς και επενδύσεις από δέρμα στο τιμόνι, το επιλογέα ταχυτήτων και το χειρόφρενο.

Τέλος η γκάμα των κινητήρων του εν λόγω οχήματος θα περιλαμβάνει τρεις βενζινοκινητήρες και τρεις πετρελαιοκινητήρες με ισχύ από 101- 201 ίππους.