Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στην Διεθνή Έκθεση της Γενεύης, η VW παρουσιάζει ένα ηλεκτροκίνητο ελαφρύ επαγγελματικό πρωτότυπο, το e-Co-Motion Concept.

Το εν λόγω πρωτότυπο αποτελεί μια πρόγευση από την μορφή που θα έχουν οι εκπρόσωποι της VW στο προσεχές μέλλον.

Νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο από VW

3.354 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2013)

Στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης, η VW παρουσιάζει ένα εντελώς νέο –ηλεκτροκίνητο- ελαφρύ επαγγελματικό πρωτότυπο με την ονομασία «e-Co-Motion Concept».

Το νέο αυτό πρωτότυπο ελαφρύ επαγγελματικό της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, αντικατοπτρίζει τις βλέψεις της σε ότι αφορά την εικόνα και –κυρίως- τις δυνατότητες των μελλοντικών προτάσεων της για τις ενδοαστικές μεταφορές προϊόντων και επιβατών.

Περιορισμένες διαστάσεις αμαξώματος, μεγάλες μεταφορικές δυνατότητες, εξαιρετική ευελιξία και μηδενικές εκπομπές ρύπων είναι τα βασικότερα γνωρίσματα του e-Co-Motion.

Το μήκος του αμαξώματος του εν λόγω πρωτότυπου ανέρχεται στα 4,55μ., το πλάτος στα 1,9μ. και το ύψος στα 1,96μ. αντίστοιχα. Παράλληλα, το εξαιρετικά χαμηλό κατώφλι φόρτωσης και το μεγάλο άνοιγμα των πλευρικών και πίσω θυρών, επιτρέπει την άμεση πρόσβαση στο εσωτερικό του μοντέλου όπου, μπορούν να φιλοξενηθούν προϊόντα με μέγιστο βάρος έως και 800 κιλών.

Όπως προαναφέραμε, το e-Co-Motion Concept εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα που –όπως και οι μπαταρίες του- εδράζεται κάτω από το δάπεδο του οχήματος με αποτέλεσμα, το εν λόγω πρωτότυπο να μπορεί να εξυπηρετήσει μια μεγάλη γκάμα εφαρμογών (Van, mini-bus, έκδοση καμπίνα-σασί, ψυκτικός θάλαμος κ.ά.) χωρίς την ανάγκη σημαντικών τροποποιήσεων στην δομή και αρχιτεκτονική των μηχανικών του μερών.