Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η μια και μοναδική εικόνα του νέου FMX που η Volvo Trucks διοχέτευσε στο διαδίκτυο, δυστυχώς δεν αποκαλύπτει και πολλά για το νέο μοντέλο.

Το σίγουρο είναι πως θα εφοδιάζεται με το πρωτοποριακό σύστημα διεύθυνσης Volvo Dynamic Steering και τους νέους Euro6 κινητήρες της εταιρείας.

Παγκόσμια πρεμιέρα για το νέο FMX

2.561 Επισκέψεις στο άρθρο (27/3/2013)

Μια ιδιαίτερα σημαντική παγκόσμια πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση BAUMA 2013 (15-21 Απριλίου) καθώς η Volvo Trucks θα παρουσιάσει τη νέα γενιά του χωματουργικού FMX.

Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι το άνοιγμα των πυλών της BAUMA 2013, της κορυφαίας έκθεσης για τον κατασκευαστικό κλάδο σε πανευρωπαϊκό –και όχι μόνο- επίπεδο και η μία μετά την άλλη, οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής επαγγελματικών οχημάτων… ανοίγουν σιγά- σιγά τα χαρτιά τους.

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση μας έρχεται από το στρατόπεδο της Volvo Trucks και σύμφωνα με αυτή, στις 15 Απριλίου (ώρα 15:00) στο περίπτερο της σουηδικής εταιρείας αναμένεται να πραγματοποιηθεί η παγκόσμια πρώτη παρουσίαση της νέας γενιάς του FMX, του κορυφαίου επαγγελματικού οχήματος της Volvo Trucks που προορίζεται για χρήση στον κλάδο των κατασκευών.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το νέο μοντέλο δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές πέραν του ότι θα εφοδιάζεται και αυτό (μετά τα νέα FH και FM) με το πρωτοποριακό σύστημα διεύθυνσης «Volvo Dynamic Steering» και φυσικά με τη νέα γκάμα κινητήρων τεχνολογίας Euro6 της εταιρείας.

Εν αναμονή λοιπόν για περισσότερες πληροφορίες από την Volvo Trucks.